4

پوشش نامناسب ،ترویج بدحجابی توسط بازیگران سینما+تصویر

  • کد خبر : 52832
  • ۲۹ آذر ۱۳۹۱ - ۱۰:۰۲

نسل فعلی و آینده را باید برای تحقق حجاب و عفاف آماده کنیم بنا بر این اگر برنامه‌های مربوط به حجاب همانطور که از سوی حاکمیت و سیاست‌های نظام باشد، مردم هم مشارکت و همراهی کنند راحت‌تر و زودتر می‌توان به نتیجه رسید.

یک پژوهشگر و مدرس دانشگاه گفت: با توجه به اینکه همیشه در هر جامعه‌ای ورزشکاران و بازیگران سینما الگو هستند، برخی از آنان با پوشش نامناسب ظاهر می‌شوند که این خود عامل ترویج بدحجابی است.‌

خبرگزاری فارس: ترویج بدحجابی در جامعه توسط ‌برخی بازیگران سینما و ورزشکاران

محمد فلاح صفری در نخستین جلسه مجمع جامعه بسیج زنان استان قزوین با موضوع حجاب و عفاف در سالن اجتماعات سپاه استان اظهار داشت: با توجه به شرایط موجود در جامعه رویکردهایی که در گذشته برای مقابله با بدحجابی صورت می‌گرفت، امروز دیگر کارآیی ندارد بلکه باید با رویکردهای پیشگیرانه که جایگاه خاصی دارند با پدیده بدحجابی برخورد کرد.

وی افزود: نسل فعلی و آینده را باید برای تحقق حجاب و عفاف آماده کنیم بنا بر این اگر برنامه‌های مربوط به حجاب همانطور که از سوی حاکمیت و سیاست‌های نظام باشد، مردم هم مشارکت و همراهی کنند راحت‌تر و زودتر می‌توان به نتیجه رسید.

این مدرس دانشگاه در تعریف حجاب گفت: حجاب پوششی است که زن باید در برابر نامحرمان استفاده کند و از جلوه‌گری و خودنمایی بپرهیزد بنابر این مطلوب است که مصادیق و عناوین مرتبط با حجاب در جامعه احصا و بازنگری شود.

فلاح صفری افزود: عفاف نوعی حجاب درونی است که انسان را از گناه باز می‌دارد، لذا برای اینکه تعریف حجاب را بدانیم باید معنای و تعریف حجاب و عفاف را بدانیم که به مثابه قالب تفکر، اندیشه و عمل انسان است که باید با روش‌های خاص خود تحقق یابد.

وی آرامش زنان و معنا بخشیدن به امنیت اجتماعی با توسعه آن را کارکرد امنیت اجتماعی حجاب و ایجاد اعتماد به نفس، عدم تهییج و تحریک جنسی و آرامش روانی بین افراد جامعه را کارکرد فردی حجاب و تحکیم بنیان خانواده را از کارکردهای خانوادگی حجاب برشمرد و تصریح کرد: حفظ ارزش و منزلت واقعی زن در جامعه، پیشگیری از فساد، استیفای نیروی کار در سطح جامعه بعد اجتماعی حجاب است که متأسفانه باید گفت هنوز برخی از دختران و زنان جامعه به نقش، اهمیت و جایگاه واقعی خود در نظام آفرینش و جامعه پی نبرده‌اند.

این پژوهشگر نمونه کشوری حفظ استعدادها، تحکیم بنیان خانواده‌ها و مصونیت از مزاحمت را از پیامدهای مثبت رعایت حجاب در جامعه از سوی زنان و دختران عنوان کرد.

فلاح صفری، حیا، عفاف، صیانت و قناعت را هرم مؤلفه‌های حجاب و عفاف ذکر کرد و گفت: از عوامل مؤثر بر گسترش فرهنگ حجاب و عفاف می‌توان به مقوله‌های اقتصادی و گرایش‌های دینی، روان‌شناسی اجتماعی، جامعه شناختی و سیاست‌گذاری فرهنگی اشاره کرد.

وی فقدان یا ضعف توان علمی برخی از والدین و مربیان در تبیین فلسفه حجاب، تبدیل حجاب به عنوان ارزش، عدم تلاش برای شناخت واقعی علت انتخاب الگوی پوشش بعضا نامناسب، استقبال برخی افراد جامعه از بدحجابی، تأثیرپذیری برخی جوانان از گروه‌های مرجع ورزشکاران، بازیگران سینما و هنرمندان، رواج ارتباط با جنس مخالف از طریق شبکه‌های ماهواره‌ای و حضور دانشجویان غیر بومی در استان و نوع پوشش و حجاب بعضا نامناسب برخی از ایشان و تغییر بافت فرهنگی و مذهبی استان قزوین و مردانه شدن رفتار، گفتار و لحن برخی از زنان و دختران جامعه را از واقعیات روز در زمینه حجاب عنوان کرد و گفت: باید با فرهنگ اسلامی در مقابل تهاجم فرهنگی ایستاد و از بروز خودباختگی فرهنگی جلوگیری کرد.

فلاح صفری با طرح این سئوال که درباره ترویج فرهنگ حجاب و عفاف چه باید کرد، اذعان داشت: شناساندن منطقی و صحیح ارزش حجاب در جامعه، افزایش خودپنداری مثبت در دختران، معرفی الگوهای صحیح و دست یافتنی به نسل جوان، معرفی آموزه‌های دینی به فرزندان، ایجاد شرایط لازم برای زایش نگرش منفی در اذهان نسبت به بدحجابی، تعمیق باورهای دینی فرزندان از سوی والدین و نهادهای آموزشی و شروع کردن حجاب و عفاف از خود و خانواده را می‌توان از راهکارهای مقابله با بدحجابی و راه‌های نهادینه کردن فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه ذکر کرد.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=52832

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]