فشار گروهک های افراطی علیه محمدرضا عارف شدت گرفته است.۱۰ روز پس از آن که ارگان گروهک شورای هماهنگی سبز ادعا کرد عارف با هدف نهادهای امنیتی تصمیم به نامزدی گرفته، یک سایت وابسته به گروهک نهضت آزادی و حزب مشارکت نیز همین ادعا را تکرار کرد.
محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور در دولت اصلاحات بود و اکنون نیز سعی می کند زاویه چندانی با خاتمی و هاشمی از خود بروز ندهد. اما در عین حال برخی مواضع وی که مرزبندی با فتنه سبز را القا می کند، به ذائقه گروه های فعال در فتنه سبز خوش نیامده است.سایت دانشجونیوز که توسط عناصر وابسته به حزب مشارکت و نهضت آزادی اداره می شود، ضمن حمله به مواضع اخیر عارف و ملاقات اخیر وی با انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی شیراز (دفتر تحکیم) نوشت: این گروه، ساخته دست نهادهای امنیتی است که در سال ۸۷ بر سر کار آمد.
عارف در دیدار با اعضای این تشکل جعلی می گوید «اگر حضور من تنها ده درصد در حضور پرشکوه تر مردم تاثیرگذار خواهد بود در انتخابات شرکت خواهم کرد، او همچنین در رابطه با پیش شرط برخی اصلاح طلبان برای حضور در انتخابات گفته است من قانونمدارم و نمی شود شرط بگذارم که مثلا زندانیان آزاد شوند».
این سایت گروهکی افزود: انجمن طیف شیراز در نشریات و بیانیه ها و مصاحبه اعضای خود از سران جنبش سبز، آقایان موسوی و کروبی، به عنوان سران فتنه یاد می کند و در برخی از اظهارات آنان را «مهدورالدم» خوانده اند. به نظر می رسد دیدار محمدرضا عارف با یکی از طیف های امنیتی تشکل های دانشجویی بدون آگاهی از سابقه و روند تشکیل این نهادهای وابسته به حاکمیت صورت نگرفته است.
سایت وابسته به گروهک نهضت آزادی و حزب مشارکت نوشت: در هفته گذشته نیز برخی از سایت های خبری گزارش هایی از حمایت نیروهای امنیتی از حضور محمدرضا عارف در انتخابات منتشر کردند.
پیش از این سایت کلمه (نزدیک به حزب مشارکت و عناصری مانند رجب مزروعی و اردشیر امیرارجمند)، حمله سازمان یافته به عارف را کلید زده و ادعا کرده بود: نهادهای امنیتی از تصمیم عارف برای نامزدی حمایت می کنند. او پیش از این و در پی رایزنی ها و دیدن نتایج نظرسنجی ها از نامزدی منصرف شده بود ولی به دلایل نامعلوم در تصمیم خود تجدیدنظر کرده است. نهادهای امنیتی تلاش گسترده ای را برای تشکیل جبهه ای در حمایت از وی آغاز کرده اند.
ارگان منافقین جدید در ادامه دروغ بافی خود مدعی شده بود: احضار برخی چهره های اصلاح طلب به نهادهای امنیتی و نظامی برای توجیه انتخاباتی برای همین منظور صورت گرفته است. ظاهرا رایزنی برخی حامیان عارف برای جلب حمایت خاتمی بی نتیجه مانده و خاتمی ارزیابی سیاسی و انتخاباتی او را نادرست خوانده است.
برخورد فاشیستی جریان های فتنه گر و نفاق باردیگر هویت واقعی این محافل را در پس نقاب آزادی و تحمل و تنوع سلیقه ها آشکار می کند.گفتنی است خاتمی نیز سال گذشته به اعتبار رأی دادن در انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه دماوند با موجی از اهانت و اتهام از سوی محافل مورد اشاره مواجه شد.