علی نیکزاد درباره دریافت مالیات از خانههای خالی تصریح کرد: معتقدیم باید از خانههای خالی مالیات گرفته شود و کمیسیونهای تخصصی مجلس شورای اسلامی نیز چنین نظری دارند.
وی افزود: بر اساس نتایج سرشاری عمومی نفوس و مسکن یک میلیون و ۶۶۶ هزار واحد خالی در کشور وجود دارد که از این تعداد ۳۷۲ هزار واحد در تهران بوده که باید از آنها مالیات گرفته شود.
وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: در این راستا با کمیسیون تخصصی مجلس شورای اسلامی صحبت کرده و امیدواریم بتوانیم این طرح را به صحن علنی ببریم.
مالیات بر خانههای خالی که برای قطع دست سوداگران بازار مسکن و جلوگیری از سفتهبازی در این بازار برای سومین سال متوالی در تابستان امسال مطرح شد در مجلس مسکوت ماند.
تابستان ۸۹ وزارت مسکن و شهرسازی سابق شماره تلفنهایی را برای شناسایی خانههای خالی سطح شهر توسط مردم اعلام کرد اما با وجود شناسایی تعدادی واحد خالی هیچ گونه اقدامی برای عرضه این واحدها به بازار صورت نگرفت. در سال ۹۰ نیز مجددا چنین طرحی مطرح و پیشنهاد و نظرات کارشناسی وزارت مسکن و شهرسازی سابق برای دریافت مالیات مضاعف از خانههای خالی به سازمان مالیاتی ارائه شد و در آن زمان معاون وزیر مسکن از شناسایی ۲۰۰ هزار واحد مسکونی از طریق اداره برق خبر داد و گفت: ۲۰۰ هزار واحد مسکونی از طریق در تهران مصرف برق شان صفر تا۵۰ کیلووات ساعت گزارش شده است که به معنی خالی و نیمه خالی بودن این واحدهای مسکونی است.
اما این طرح در سال ۹۰ هم به جایی نرسید و باز هم در سال جاری مطرح شده که به گفته ارسلان فتحی پور – رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بررسی این طرح در مجلس یکی از مهمترین و نخستین مصوبات مجلس نهم است که بر اساس آن محتکران خانههای خالی در صورت نپرداختن مالیات، ممنوع الخروج میشوند.
بر اساس جزییات این طرح میزان مالیات بر خانههای خالی ۲۰۰ هزار تومان به ازای هر ۵۰ متر خواهد بود.
ایسنا
بزرکترین تجاوز به حق مستمندان وطبقه مستاجر توسط متجاوزین درقانون میشود آنانیکه در مجلس خانه های انبوه دارند اجازه نمیدهند درمجلس طرح اخذ مالیات از خانه های خالی گرفته شود ایکاش به میزان سن انقلاب اسلامی نماینده با کیفیت مدرس میداشتیم نه همراه گر باسوداگران مسکن . چرا سالی یکعدد نتوانستسم تولیدات انقلاب باشد…..