یک روانشناس، گفت: زندگی مستقل مجردی برای جوانان توصیه نمیشود.
“عباس عزیزخانی” در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه زنجان، اظهار کرد: در کشورهای غربی با توجه به وضعیت زندگی و اعتقادات آنها طبیعی است که نوجوانان در سن ۱۸ سالگی از کانون خانواده جدا شوند و زندگی مستقلی برای خود داشته باشند. در این کشورها وضعیت حاکمیتی نیز به گونهای است که نوجوانان بعد از تشکیل زندگی مستقل از نظر اقتصادی نیز دچار مشکل نمیشوند.
وی افزود: با توجه به فرهنگ پایبندی به خانواده در ایران، تشکیل زندگی مستقل مجردی مناسب نیست و انعکاس خوبی نیز در جامعه ندارد، گر چه برخی از افراد با تشکیل زندگی مستقل مجردی، شرایط بهتری برای زندگی خود به وجود میآورند، ولی تعداد این افراد انگشتشمار است. توصیه میشود که خانوادهها و جوانان سعی کنند که این موضوع تا حد امکان پیش نیاید.
عزیزخانی خاطرنشان کرد: این روزها بیشتر مراجعین به روانشناسان، کسانی هستند که زندگی مستقل مجردی برای خود تشکیل دادهاند و با مشکلات متعددی رو به رو شدهاند و به اذعان خود این افراد، مشکلات زندگی مستقل بسیار بیشتر از زندگی با خانواده است.
وی اظهار کرد: تشکیل زندگی مستقل مجردی نمود اجتماعی منفی با خود به همراه دارد، به همین دلیل بیشتر این افراد ترجیح میدهند زندگی خود را در شهر دیگری به خصوص کلانشهرها تشکیل دهند تا از نگاه منفی همشهریهای خود در امان بمانند.
این روانشناس اضافه کرد: با وجود اینکه این نوع زندگی برای افراد توصیه نمیشود، عدهای بر تشکیل زندگی مستقل مجردی اصرار دارند که به این افراد توصیه میشود در قدم اول شغل مناسبی برای خود بیابند، زیرا علاوه بر سختیهای نداشتن درآمد، این افراد اوقات فراغت بسیاری خواهند داشت که باید به گونهای این اوقات پرشود و از سوی دیگر این افراد باید به بلوغ فکری و اجتماعی رسیده باشند تا بتوانند با مشکلات ناشی از آن کنار بیایند.