مرتضی طلایی با بیان این مطلب افزود: متاسفانه گزارشهایی مبنی بر تشکیل زندگیهای مجردی در شمال شهر تهران داریم که در آن دختر و پسر دانشجو بدون ازدواج رسمی زیر یک سقف زندگی میکنند.
وی ادامه داد: هنوز آمار رسمی در ابن بخش اعلام نشده است اما این معضل و پدیده جدید قطعا آسیبهای جدیدی را به همراه خواهد داشت.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران درباره زنان ویژه در شهر تهران، با بیان اینکه این افراد در جامعه حضور دارند، افزود: برخی از زنان از این محل ارتزاق میکنند البته افراد دو جنسه نیز در این گروه هستند.
مشکل زنان ویژه با جمعآوری و برخورد قهری حل شدنی نیست
طلایی زنان ویژه را از معضلات اجتماعی دانست و صراحتا اعلام کرد که نمیشود با این زنان برخورد قهری کرد تا مشکلشان حل شود.
وی تصریح کرد: بر فرض که پلیس این زنان را از سطح شهر جمع کند و شهرداری هم پای کار بیاید بعد از جمعآوریشان با آنها چه باید کرد؟!
به گفته وی منشا برخی از آسیبهای و معضلات اجتماعی را در جای دیگری باید جستوجو کرد برای نمونه وقتی رشد طلاق افزایش مییابد قطعا حاشیههایی خواهیم داشت اگر میخواهیم این پدیده کمرنک شود ابتدا کانون خانواده تقویت شود چرا که برخی از زنان با طلاق به این سمت گرایش مییابد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در پاسخ به اینکه آیا شورا نمیخواهد پیشنهادی برای این رفع معضل زنان ویژه ارائه دهد، تصریح کرد: شورا هنوز به ضرورت این مساله نرسیده است البته شورا نقش بین بخشی دارد و در نهایت بتواند با کمک شهرداری تهران کاری کند اما مسئولیت مستقیم ندارد.
وی ادامه داد: تلاش ما بیشتر بر این است تا نظام خانواده را حفظ کنیم از این رو آماری دال بر افزایش زنان ویژه ندارم اما شخصا آمار آسیبها را میفهمم چرا که طلاق رو به رشد است.
طلایی درباره کاهش سن روسپیگری به سن ۱۳ سال گفت: من این حرف را قبول ندارم شاید موردی این مساله وجود داشته باشد.
ایلنا