حوالی بازارهای این کشور میزان اماکن طبخ غذا بسیار و هرچه از این بازارها فاصله گرفته میشود بر قیمت غذا افزوده میشود، یکی از دلایل آن کیفیت بهتر و دیگری بهداشت مناسب آن است.
همچنین «چایخانهها» در تاجیکستان اماکن بزرگ و دارای معماری زیبایی هستند که کارکرد رستوران را ایفا میکنند.
بهعلاوه در این اماکن بعضا مراسم مهمانی، عروسی و یا عزاداری برگزار میشود.
در سفره غذایی تاجیکان از گوشت (بیشتر گوشت گاو) و روغن استفاده زیادی میشود و در استان «سغد» البته میزان استفاده از گوشت گوسفند بیشتر است.
البته چای اغلب بدون قند و با کمی شیرین کردن با شکر نوشیده میشود.
ترکها، ایرانیها، چینیها و هندیها و برخی کشورهای دیگر نیز رستورانهایی در دوشنبه دارند که به طبخ غذاهای خاص خود میپردازند.
در ادامه شما را به تماشای تصاویری از آشخانهها و چایخانههای تاجیکستان دعوت مینماییم.
فارس