یک پایگاه اینترنتی تخصصی موسوم به «کامپیوترورک» با انتشار تحلیل فوق ضمن گزارشی نوشت: ایران و آمریکا وارد جنگ سایبری شده اند. تاریخ می گوید سال ۲۰۰۶ [۲۰۰۸] آغاز اولین جنگ سایبری در جهان بود.
در این سال آمریکا چندین برنامه مشابه را برای حمله به صنعت هسته ای ایران با استفاده از نرم افزاری پیچیده آغاز کرد. جهان این برنامه ها را به نام «استاکس نت» می شناسد و بعد از آن چندین ویروس دیگر مانند «گاس» و «فلیم» به برنامه هسته ای ایران حمله کردند که احتمالا با استاکس نت مربوط بود اما بعد از آن کشف شد.
در ادامه این گزارش آمده است: از طرف دیگر حمله سایبری به بانک های آمریکایی نیز امر تازه ای نیست و مجموعه ای از حملات گسترده و مختل کننده به موسسات مالی آمریکا از ماه سپتامبر سال گذشته میلادی آغاز شد که گروهی موسوم به «مبارزان سایبری عزالدین قسام» مسئولیت آن را به عهده گرفتند و به نظر می رسد پیچیده و مهم باشد. این حملات با فاصله های زمانی کوتاهی ادامه داشته است و در ماه دسامبر شدت گرفت؛ طوری که مقامات آمریکایی هر ماه انتظار یک حمله گسترده را دارند بانک آمریکا، «جی پی مورگان چیس»، «سیتی گروه» و «اچ اس بی سی» مجموعه بانک هایی است که طی چند ماه گذشته به آنها حمله سایبری شده است.
«جیمز لوئیس»، یکی از مقامات پیشین وزارت بازرگانی آمریکا محرمانه گفت: دولت آمریکا تردیدی ندارد که ایران مسبب این حمله ها است.
«اسکات هاموک»، مدیر اجرایی کاهش حملات در شرکت «پرولکس» معتقد است: این حملات پیچیده و در سطح بالایی انجام می شود. کارشناسان شرکت پرولکس دو سال قبل تنها یک یا دو بار در سال شاهد حملات سایبری محروم سازی از سرویس با حجم ۸۰ گیگابایت یا بیشتر بودند اما این حملات اکنون به هفته ای یک بار رسیده است.
وی گفت، تناوب، حجم و پیچیدگی این حملات به حدی رسیده است که می توان آن را حمله ای سایبری نامید. این حادثه خطرناک و بد است که بدتر نیز خواهد شد. یکی از مختصات متمایزکننده حملات اخیر این است که آنها از الگوی حمله محروم سازی از سرویس براساس زمان واقعی با کنترل دستی به جای فرماندهی ایستا و شبکه کنترل استفاده می کنند. این مسئله باعث می شود به سختی بتوان بر این عملیات غلبه و آن را مختل کرد.
کامپیوترورک اضافه کرد: حملات که از طریق چندین سرور انجام می شود نشان از دانش و برنامه ریزی حمله کنندگان دارد و گویی آنها حمله را طوری طراحی کرده اند که می دانستند چه اهدافی از مراکز داده های مشابهی استفاده می کنند تا تاثیر حمله را به حداکثر برسانند. آنها یقینا کارآمدی مسیرهای حمله را به سرعت زیر نظر دارند.آنستی معتقد است:حملات محروم سازی از سرویس ابزاری ساده برای حمله در دست کشورهای ضعیف نیست و به تهدیدی پیشرفته تبدیل شده است.کیهان