سید احمد مرتضوی ظهر امروز در نشست شورای اداری شهرستان چرام با اشاره به وضعیت گردشگری این شهرستان اظهار کرد: شهرستان چرام با سایر شهرستانهای استان کهگیلویه و بویراحمد تفاوتهای چشمگیری دارد.
بخشدار مرکزی چرام با اشاره به بارندگیهای امسال عنوان داشت: اگر ورود گردشگران به شهرستان چرام را در عید گذشته برآورد کنیم قطعاً اگر رتبه اول را نداشتیم در رتبههای نخست گردشگری در سطح کهگیلویه و بویراحمد بودیم.
وی افزود: با ورود گردشگران در نوروز ۹۱، تمام مدارس را خالی کرده و با در اختیار گذاشتن مکانهای ورزشی باز هم نتوانستیم آنگونه که باید پاسخگو باشیم.
این مسئول با بیان اینکه در خصوص تخصیص امکانات به شهرستان چرام کم لطفی صورت گرفته است، گفت: ظرفیتهای گردشگری چشمه بلقیسی که در سطح استان به عنوان یک اثر ملی و تاریخی قبل از انقلاب هم وجود داشته از هر نظر نادیده گرفته میشود.
مرتضوی اضافه کرد: در ۲۰ روز تعطیلات نوروزی شاهد سیل عظیمی از جمعیت در ورود به این باغ طبیعی در شهرستان چرام هستیم که با این وجود بیتوجهیها مشهود است.
وی با اشاره به قطعی برق این باغ در سال گذشته خاطرنشان کرد: مسئولان در ادارات برق، شهرداری و میراث فرهنگی از هماکنون تدابیر لازم را در این خصوص بیاندیشند که در سال آینده این مشکل را نداشته باشیم.
بخشدار مرکزی چرام با تشریح مشکلات کمپینگ چشمه بلقیس متذکر شد: در سال گذشته مشکلات عدیدهای در بحث کمپینگ برای گردشگران پیش آمد که امیدواریم با تمهیدات و راهکارهای مناسب این مشکل در سال آتی به چشم نخورد.
وی با اشاره به امامزادگان این شهرستان و با بیان اینکه بیش از ۴۰ امامزاده در شهرستان وجود دارد خواستار پیگیری مشکلات آنها شد.
به گزارش فارس باغ طبیعی و خودجوش چشمه بلقیس به وسیله مسعود باشتی ساخته شده و مکان مناسبی برای ایجاد تأسیسات پذیرایی توریستی است.
درباره چشمه بلقیس چرام گفته شده که مسعود باشتی از هر درختی که در هر منطقهای از جهان وجود داشت، نمونهای را در این باغ کاشته است.
زمین حاصلخیز و بکر چرام نشان داده که استعداد پرورش هر نوع گل و گیاهی را در بطن خود دارد به طوری که بیننده شیفته گوناگونی و تنوع گیاهی این باغ میشود.
گفتنی است با وجود این همه ظرفیت و استعدادی که در این باغ وجود دارد تاکنون مورد بیتوجهی قرار گرفته و نیازمند توجه ویژه مسئولین در این خصوص است.
تصاویری از باغ چشمه بلقیس چرام