سوسیس و کالباسهای زیرزمینی از بدترین مواد ممکن ساخته میشوند، اما کسی به آن توجهی نشان نمیدهد.
براساس تحقیق عصرایران، فستفودهای معروف تهران ممکن است در روز عادی وسط هفته حداقل حدود ۷۰۰ پیتزا یا ۷۰۰ ساندویچ سفارش داشته باشند. ما به دنبال عدد و آمار نیستیم که بپرسید آن را از جا آوردید، اما در همین اندازه تخمین بزنید و محاسبه کنید که آمادهسازی این تعداد پیتزا یا ساندویچ، روزانه به چه مقدار سوسیس و کالباس نیاز دارد؟
همه فستفودها میگویند که سوسیس و کالباس مورد نیازشان را از کارخانههای مجاز تهیه میکنند. ولی ما گزارشهایی دریافت کردیم مبنی بر این که بعضی فستفودها سوسیس و کالباسهایی را میخرند که در کارگاههای زیرزمینی تولید میشوند. بدین ترتیب، شما وقتی پیتزا یا ساندویچ میخورید، نمیدانید چه موادی در آن به کار رفته است.
اگر سوسیس و کالباس خورده اید ، اگر سوسیس و کالباس می خورید و اگر سوسیس و کالباس خواهید خورد ، پیشنهاد می کنیم این فیلم را از دست ندهید.