صبح روز چهارشنبه (۲۰ ژوییه) به دستور مقامهای مربوط، استخوانهای بهجامانده از هس از داخل قبر او در شهر وونزیدل در جنوب آلمان خارج شد
بقایای جسد او قرار است سوزانده شود و خاکستر آن به دریا سپرده شود.
هس در سال ۱۹۴۱ و بعد از فرود در بریتانیا دستگیر و به حبس ابد محکوم شد. او در سال ۱۹۸۷ در سن ۹۳ سالگی در زندانی در برلین خودکشی کرد.
رودلف هس وصیت کرد که در شهر کوچک وونزدیل – محل دفن پدر و مادرش و جایی که تعطیلات خانوادگی شان را در آن میگذراندند – دفن شود.
کلیسای لوتری محلی که اداره قبرستان محل دفن هس را بر عهده داشت، در آن زمان مجوز خاکسپاری او را با این توجیه که نباید درخواست مرده مورد بیاعتنایی قرار بگیرد، صادر کرد.
اما بعد از گذشت چند سال مقامهای کلیسا و مردم محلی از افزایش شمار اعضای گروههای راست افراطی که برای بازدید این مقبره در کنار آن تجمع میکردند، نگران شدند.
هر سال در سالگرد مرگ هس، نئونازیها برای ادای احترام به او و گذاشتن حلقههای گل بر سر قبرش، به سوی این قبرستان راهپیمایی می کردند.
در سال ۲۰۰۵ دادگاهی در آلمان حکم به توقف برگزاری این تجمعات داد، اما این حکم تاثیر چندانی در پایان دادن به این مراسم نداشت. در پی آن کلیسا تصمیم گرفت اجارهنامه این آرامگاه را تمدید نکند و با نبش قبر هس موافقت کند.
رودلف هس یکی از نزدیکترین دستیاران هیتلر بود که در سال ۱۹۴۱ در ماموریت خودخوانده ای برای برقراری صلح و ظاهرا بدون موافقت پیشوای آلمان نازی با چتر در اسکاتلند فرود آمد.
دولت بریتانیا در دوران جنگ او را به عنوان زندانی جنگی نگهداری کرد و بعد از آن در سال ۱۹۴۶ در دادگاه نورنبرگ محکوم به حبس ابد شد. رودلف هس ۴۰ سال در زندان اسپاندائو در برلین زندانی بود.
او که آخرین زندانی این زندان بود، در ماه اوت ۱۹۸۷ خود را دار زد.