به گزارش افق سرهنگ حسینی گفت: یکی از اهدافی که در سال ۹۱ به دنبال آن بودیم، مرزشکنی دانش پلیسی در حوزه حمل و نقل و ایمنی ترافیک بود، به همین منظور، مقطع دکتر تخصصی را در این حوزه راه اندازی کردیم.
وی افزود: امسال ۴ نفر از مدیران راهنمایی و رانندگی موفق شدند به مقطع دکتری راه یابند و تا چند روز دیگر مجددا ثبت نام برای دوره بعدی آغاز خواهد شد و واجدین می توانند با مراجعه به سایت دانشگاه یا سایت معاونت آموزش ناجا از شرایط ثبت نام و شرکت در آزمون ورودی مطلع شوند.
حسینی با اشاره به اینکه امسال ۵۵ نفر برای شرکت در مقطع دکتری به رقابت پرداختند، تصریح کرد: در سال آینده، ظرفیت پذیرفته شدگان را به ۷ نفر افزایش دادیم.
رئیس دانشکده علوم و فنون راهور دانشگاه علوم انتظامی، هدف از راه اندازی این دوره را تربیت اعضای هیئت علمی توانمند در حوزه ایمنی و ترافیک دانست و افزود: به دنبال آن هستیم تا مدیران راهبردی را که در تصمیم گیری های کلان نقش مهمی ایفا می کنند، توانمندسازیم.
وی همچنین اذعان داشت: پس از تصویب قانون جدید راهنمایی و رانندگی، دو کارگاه و یک میزگرد تحت عنوان ”آسیب شناسی قانون جدید“ در این دانشکده برگزار شد تا از این طریق بتوانیم پیامدهای حاصل از آن را آسیب شناسی کنیم و ضمن شناخت نقاط ضعف و قوت، در نهایت از فرصت های بدست آمده در اجرای قانون، به نحو شایسته بهره ببریم.
حسینی از دیگر اقدامات موثر در موضوع ایمنی و ترافیک را برگزاری سومین همایش با این موضوع اعلام و تصریح کرد: از نتایج حاصل از این همایش می توان به آگاه سازی خودروسازان در جهت افزایش ایمنی خودرو از جمله نصب ایربک، سیستم ترمز ABS، صندلی کودک، ایمنی ستون ها و شاسی خودرو اشاره کرد.
وی در خصوص تالیفات منتشر شده از سوی این دانشکده نیز اذعان داشت: سه کتاب با عنوان ”پلیس و آموزش و پرورش“، ”روش های اعمال مقررات ترافیکی توسط پلیس“ و ”پلیس و بیمه شخص ثالث“ منتشر شده است.
سرهنگ حسینی طرح های تحقیقات صنعتی که در سال ۹۲ توسط دانشجویان این دانشکده به نتیجه رسیده است را طرح ربات کاوشگر شناسایی موقعیت رهایی گروگان، تابلو هوشمند بوق زدن ممنوع برای مسیرهای خاص، دستگاه هشدار دهنده برای رانندگان ناشنوا و نرم افزار بازسازی صحنه تصادفات برشمرد و افزود: این طرح ها پس از تصویب در شورای پژوهشی دانشکده برای کاربردی شدن به سایر واحدها ارجاع داده شده است.