به گزارش افق گروهی از محققان با انجام تحقیقات خود دریافتند مادرانی که در دوران بارداری به میزان زیادی از تنقلات و غذاهای ناسالم استفاده میکنند باعث ایجاد تغییراتی در مغز کودکان خود شده و این تغییرات منجر به آن میشود که کودکان به خوردن این نوع غذاها بعداً وابستگی پیدا کنند.
براساس این گزارش محققان افزودند نتیجه خوردن غذاهای ناسالم و بیارزش در بارداری این است که نوزادان به اپیوییدها، که پس از مصرف غذاهای حاوی شکر و چربی بالا منتشر میشوند، حساسیت کمتری پیدا کنند و برای داشتن احساس بهتر نیاز بیشتری به خوردن این نوع غذاها حس کنند.
به گفته محققان یافتههای این مطالعه با دادن اطلاعاتی درخصوص رژیم غذایی مادران در بارداری میتواند اولویتهای ترجیحی خوراک کودکان را تنظیم کرده و خطر ابتلای آنها به بیماریهای متابولیک را در آینده کاهش دهد.
گفتنی است: مصرف غذاهای سالم و پرهیز از غذاهای ناسالم یکی از مهمترین مسائل در تغذیه مادران باردار است زیرا جنین از غذای مادر استفاده میکند، پس در این دوران مصرف غذاهای سالمتر توسط مادر باعث تکامل بهتر رشد جنین میشود.