7

توضیحات فلاحیان درباره حضور ضرغامی در اجلاس خبرگان

  • کد خبر : 67802
  • ۱۷ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۱:۲۲

دو عضو مجلس خبرگان رهبری درباره علت حضور رئیس سازمان صدا و سیما در سه جلسه پیاپی این دوره از اجلاس خبرگان رهبری توضیح دادند.

حجت الاسلام سید محمود علوی در حاشیه اجلاس خبرگان رهبری در پاسخ به سئوال مهر درباره علت حضور رئیس سازمان صدا و سیما در سه جلسه اجلاس خبرگان رهبری توضیح داد: طبق آیین نامه مجلس خبرگان مهمان مدعو گزارش می دهد و بعد از آن ۵ نفر از نمایندگان صحبت می کنند و بعد فرد مدعو در ارتباط با سخنان و مطالبات نمایندگان گزارش و پاسخ می دهد.

وی ادامه داد: صحبتی که افراد مدعو در مجلس خبرگان می کنند هیچ سنخیتی با آنچه در مجلس شورای اسلامی مطرح می شود ندارد، چرا که سئوالات مجلس شورای اسلامی از وزیران درقالب سئوال و یا در قالب استیضاح است، اما مجلس خبرگان هیچکدام از این مسئولیت ها را ندراد و به صرف اینکه در جریان مسائل کشوری قرار بگیرند با توجه به جایگاه خبرگان از مسئولان دعوت می کنند و مسئولان هم با میل خود می پذیرند و به اعضای خبرگان گزارش می دهند.

این عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: نوعا این طور است که در هر دوره اجلاس دو مهمان و هر مهمان هم یا در یک جلسه با در دو جلسه صبح و بعد از ظهر یک روز گزارش می‌دهد، اما در این دوره از اجلاس گزارش رئیس سازمان صدا و سیما به این دلیل طول کشید که انتخابات هیات رئیسه خبرگان، انتخابات کمیسیون ها و انتخاب ۵ نفر برای تدوین بیانیه پایانی اجلاس با سخنرانی مهمان همزمان شد.

این همزمانی باعث شد که برنامه گزارش آقای ضرغامی به اعضای خبرگان دچار پراکندگی شود و سه جلسه به طول بیانجامد.

وی درباره نظر اعضای خبرگان پیرامون گزارش ضرغامی نیز گفت : انصافا بحث های مفیدی در این جلسه مطرح شد، که اکثر نمایندگان تقریبا از مباحث راضی بودند، البته هیچ بحثی نهایت رضایت را ایجاد نمی کند اما در مجموع موضوعات مفیدی مطرح شد.
توضیحات فلاحیان درباره حضور ضرغامی در اجلاس خبرگان

ایسنا نیز نوشت: یک عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: برنامه‌های تفریحی و هنری که از صداوسیما پخش می‌شود، نباید فرهنگ مردم را عوض و مذاق آنان را ماهواره‌ای کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین فلاحیان پس از پایان جلسه اختتامیه اجلاس مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با خبرنگاران ایسنا و مهر درباره علت حضور ضرغامی، رییس صداوسیما، در این اجلاس گفت: پر کردن اوقات فراغت، اطلاع‌رسانی و دادن تحلیل‌های مناسب سیاسی از جمله وظایف و بخش‌های مورد توجه در صداوسیما به شمار می‌رود و ما انتظار داریم که صداوسیما در همه بخش‌ها قوی عمل کند تا مردم پای ماهواره‌ها ننشینند. چرا ماهواره‌ها افکار مردم را منحرف و مذاق آنان را تغییر می‌دهند؟

وی افزود: عمده اعتراض اعضای مجلس خبرگان این بود که هنوز صداوسیمای ما با توجه به گستردگی فعالیت‌ها و شبکه‌ها به سمتی نرفته که طی آن مردم پای ماهواره‌ها ننشینند.

وزیر اسبق اطلاعات خاطرنشان کرد: اعضای خبرگان معتقدند که برنامه‌های هنری و تفریحی که از صداوسیما پخش می‌شود، نباید طوری باشد که فرهنگ مردم را عوض و مذاق مردم را ماهواره‌ای کند و در این راستا در صداوسیما باید از افراد و هنرهایی استفاده شود که در جهت رشد و اعتلای فرهنگ دینی گام بردارند و اینطور نباشد که فرهنگ و اعتقادات و اخلاق ما زیرسوال برود و سست شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا نمایندگان از توضیحات آقای ضرغامی قانع شدند و یا اینکه بازهم انتقاداتی داشتند، گفت: نمایندگان سوالاتی کردند و ایشان هم جواب دادند، اما آقای ضرغامی این موضوع را گفتند که اینکه صداوسیما نمی‌تواند انتظارات را برآورده کند، به این خاطر است که حتی این ماه حقوق نداشته که بدهد و امکانات ندارد.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=67802

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]