5

با این میوه های پر خاصیت آشنا شوید+تصاویر

  • کد خبر : 68012
  • ۱۸ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۸:۱۱

گفتنی است، میزان این ماده ضدسرطانی در گوجه ای که حرارت دیده باشد مثل سس ها و کچاپ ها افزایش پیدا می کند. مصرف منظم هندوانه، گوجه فرنگی و زردآلود مانع از بروز سرطان پروستات می شود.

سیب: مطالعه های بسیاری درباره مصرف سیب و آب آن انجام شده که نشان می دهد وجود آنتی اکسیدانی به نام «کوئرستین» در سیب میزان کلسترول بد خون را پایین می آورد و به این ترتیب احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و سکته نیز به میزان قابل ملاحظه ای کم می شود.

 

Summer Fruit 3

گوجه فرنگی و هندوانه: این میوه ها دارای لیکوپین هستند که یک ماده قوی ضدسرطان است. برای سلامت چشم و پروستات نیز بسیار مفید است. گفتنی است، میزان این ماده ضدسرطانی در گوجه ای که حرارت دیده باشد مثل سس ها و کچاپ ها افزایش پیدا می کند. مصرف منظم هندوانه، گوجه فرنگی و زردآلود مانع از بروز سرطان پروستات می شود.

انجیر: برگ درخت انجیر برای سلامت قلب مفید است و تری گلیسیرید خون را کاهش می دهد. پتاسیم موجود در آن فشار خون را کنترل می کند و از بدن در برابر بیماری های قلبی و فشار خون محافظت می کند.

 

Summer Fruit 2

آواکادو: فیتونیتریت های متعدد آن نه تنها مانع از بروز سرطان پروستات می شود، بلکه سلول های آسیب دیده را نیز ترمیم می کند.

نارگیل: این میوه علایم مربوط به بزرگ شدن پروستات را کاهش می دهد و از بروز بیماری تصلب شرایین و بیماری قلبی نیز پیشگیری می کند.

انار: انار به واسطه داشتن مواد آنتی اکسیدانی و الاژیک اسید از بروز سرطان جلوگیری کرده و رشد تومورهای سرطانی مانند سرطان پوست و پروستات را کند می کند.

پرتقال: پرتقال بهترین منبع ویتامین C و اسیدفولیک است و مصرف آن به خانم های باردار برای تقویت سیستم ایمنی بدن و رفع کم خونی بسیار توصیه می شود.

مرکبات سرشار از آنتی اکسیدان ها، پتاسیم، بتاکاروتن و فیبرهای مناسب هستند که برای حفظ سلامت بدن بسیار مفید است. باید بدانید که پرتقال حاوی ۷۰میلی گرم ویتامین C است که این مقدار ۹۰درصد از نیاز روزانه خانم ها به این ویتامین را تامین می کند.

Summer Fruit 1

زغال اخته: در افزایش کلسترول مفید خون سهیم و همچنین آنتی اکسیدان ها موثر است و به شادابی پوست کمک می کند.

توت فرنگی: دارای ویتامین C و منگنز است. منگنز رادیکال های آزاد را کاهش می دهد، به استحکام استخوان ها کمک می کند، به عملکرد بهتر غده تیرویید کمک می کند، قند خون را تعدیل می کند، دارای فیبر، ید، پتاسیم و ویتامین کا است.

زنانی که هر هفته دو بار میوه هایی مانند شاتوت یا توت فرنگی را در برنامه غذایی روزانه خود قرار می دهند دیرتر با مشکل فراموشی و کاهش توانایی های ذهنی مواجه می شوند.

آلبالو: دارای ملاتونین است که یک نوع آنتی اکسیدان است. این ماده به حفظ الگوی طبیعی خواب انسان کمک می کند، از ضعف حافظه جلوگیری می کند، کاهش دهنده التهابات است، از سرطان و دیابت جلوگیری می کند.

تمشک: کاهنده التهاب، درد، سرطان، بیماری های قلبی، دیابت و حساسیت است و به علت دارا بودن خاصیت آنتی اکسیدانی بالا از روند پیری زودرس پوست جلوگیری می کند.

خیار: حاوی مقدار کمی فیبر، املاح و ویتامین به ویژه ویتامین C است. یک فنجان متوسط خیار برش خورده، حدود شش درصد از نیاز روزانه به ویتامین C را تامین می کند. گفتنی است که ۹۵درصد خیار از آب تشکیل شده است و خوردن یک فنجان خیار ورقه شده با نوشیدن یک لیوان آب برابری می کند.

این در حالی است که پوست سبز خیار نیز مقادیر قابل توجهی فیبر، پتاسیم و منیزیم دارد و خوردن خیار همراه با پوست، البته در صورتی که به خوبی شسته شده باشد، توصیه می شود. همچنین خیار به درمان حساسیت های پوستی و آفتاب سوختگی کمک می کند.

روزنامه شرق
لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=68012

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]