روستای حاجیآباد فلاح در مناطق کپرنشین کرمان در شهرستان عنبرآباد، روستایی است که در اوج محرومیت شاهکار کرده، شاهکاری فرهنگی آن هم توسط یک زن و با دست خالی، زن که نه شیرزنی بود که حتی تا پیش حجتالاسلام قرائتی برای خانه قرآنی رفته بود.
آموزش روخوانی و روانخوانی و کتاب نور، آموزش مفاهیم قرآن، اجرای طرح نسیم انس، اجرای طرح ریشهکنی بیسوادی قرآن، آموزش حفظ موضوعی نونهالان و حفظ نیم جزء، اجرای طرح حدیث و قصهگویی امامان، اجرای طرح سوره فیل ویژه پیشدبستانی، طرح ۱۴۴۵ سوره مبارکه انفال، آموزش تجوید به صورت اشاره از جمله فعالیتهای خانه قرآنی روستای حاجیآباد فلاح است.
فعالیتهایی که از قویترین کانونها گوی سبقت را ربوده است
کسب رتبه اول شهرستان عنبرآباد در برگزاری حلقههای صالحین، کسب رتبه اول استان کرمان در طرح چهره به چهره، دو سال کانون نمونه شدن و لوح سپاس گرفتن اینها همه و همه تنها بخشی از کارنامه درخشان این مربی قرآن پرتلاش است.
آری فقط یک خانم، خانمی که نه تنها حقوق نمیگرفت، بلکه در بسیاری از موارد حتی از جیب خودش هم گذاشته بود، اما حتی دریغ از حمایت فعالیتهای فرهنگیش، فعالیتهایی که با توجه به فقر شدید حتی از قویترین کانونهای فرهنگی و قرآنی کشور گوی سبقت را ربوده است.
کلاسهای قرآن چهار ماه در کپر برگزار شد
خانه قرآنی روستای حاجیآباد فلاح از مردادماه ۸۲ آغاز به فعالیت کرد، آغاز فعالیت این خانه قرآنی با هیئت قرآنی صدیقه کبری (ص) بود که به طور سیّار هفتهای دو جلسه خانه به خانه میگشت و دعای توسل وحدت بین شیعه و سنی توسط یکی از خواهران سنی قرائت و برای خواهران تشیع و تسنن مباحث مهدویت و قرآن تدریس میشد.
روند کار به همین منوال پیش میرفت تا اینکه سازمان تبلیغات مجوز خانه قرآن را به آنها داد و یک اتاق به عنوان کلاس درس در اختیار آنها گذاشته شد و بعد از چند بار تذکر دادن برای تخلیه، بالاخره صاحبخانه میز، تخته سیاه و موکت و ۲۰ قرآن خانه قرآن را بیرون گذاشت و درب کلاس رو قفل کرد.
این مربی موفق قرآنی از سال ۸۲ تاکنون ۲۷ درخواست و نامه برای ساخت مسجد در این روستا فرستاده، اما هنوز خبری نشده است.
تکمیل خانه قرآنی ۲۰ میلیون تومان نیاز دارد
با پیگیریهای جدی این بانوی قرآنی برای این خانه قرآن یک ساختمان ۸۵ متری در حال ساخت است که به علت کمبود بودجه آماده نشده و تکمیل آن به همراه ساخت سرویس بهداشتی، حمام و حیاط به مبلغ ۲۰ میلیون تومان اعتبار نیاز دارد.
تکمیل این ساختمان و تجهیز وسایل آموزشی و وسایل آسایشی رشد فزایندهای را برای این خانه قرآنی و این روستا رقم میزند با توجه به اینکه موقعیت ویژه این روستا از لحاظ همجواری با روستای اهل تسنن و استفاده برادران و خواهران اهل تسنن از این برنامهها و فعالیتها است.
امید است با حمایت خیران دلسوز، خانۀ قرآن و چند ستون نیمهکاره مسجد این روستا به زودی تکمیل شود.
فارس