به گزارش افق بهرام عین اللهی در هفتادوششمین نشست شواری آموزش پزشکی و تخصصی این مطلب را بیان کرد و اظهار داشت: گسترس آموزش پزشکی در دنیا پایتختی نیست، به عنوان مثال مرکز پی بی ال دنیا در ماستریخت هلند و مرکز آموزش پزشکی به جای لندن در اسکاتلند قرار دارد. این مدل در کشور ما هم باید اجرا شود زیرا عدالت آموزشی به ما می گوید که هر منطقه از کشور که استعداد رشد در یک زمینه را داراست نباید امکان رشد از آنجا سلب شود و همه رشته ها در برخی مناطق خاص از جمله پایتخت متمرکز شوند.
وی آموزش در بیمارستان ها، پایین بودن سطح درمان از آموزش در بیمارستان های آموزشی، بازتعریف جایگاه شورای آموزش پزشکی در دانشگاه ها، واگذاری ارزشیابی ها به مدیریت دانشگاه ها و اعتباربخشی به دبیرخانه شواری آموزش پزشکی و تخصصی، پاسخگو و علاقمند کردن دستیاران، عدم وجود آرشیو غنی آموزشی در بیمارستان های آموزشی را از جمله مواردی دانست که باید مورد توجه بیشتری واقع شده و با بازنگری آموزشی در برنامه های دانشگاه ها گنجانده شوند.
دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی ادامه داد: هر تغییر مثبتی در برنامه های آموزشی بیمارستان های آموزشی کشور موجب تغییر مثبت در آموزش پزشکی و درمان می شود و مطلوب است.
دکتر عین اللهی خاطرنشان کرد: بیمارستان های آموزشی موظف هستند تمام بیماران را پذیرش کرده و کیفی ترین درمان را با رعایت استانداردهای آموزشی و درمانی ارائه کنند.
وی با تاکید بر اینکه استادان باید بر کار رزیدنت ها نظارت کافی داشته باشند و درمان بیمار را فقط به رزیدنت ها واگذار نکنند، گفت: در خصوص سرنوشت بیماران استادان باید بیش از رزیدنت ها پاسخگو باشند.
وی به فاصله به وجود آمده بین دبیرخانه آموزش پزشکی و تخصصی و بخش های بیمارستانی اشاره کرد و گفت: ارزیابی درون دانشگاهی همه جای دنیا وجود دارد و در کشور ما نیز قبلا اعمال می شده است، بنابراین بین بخش های بیمارستانی و دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی، مدیریت دانشگاه ها وجود دارند که باید بخش عظیمی از ارزیابی ها را آنها انجام دهند.
دکتر عین اللهی در پایان خواستار برگزاری نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی حداقل سالی دوبار شد و گفت: دانشگاه ها مشکلات خود در خصوص آموزش پزشکی را به صورت کتبی به شورای معین و دبیرخانه ارائه کنند تا رسیدگی شود.