جواد جهانگیرزاده نماینده مردم ارومیه و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی فارس، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در آغاز سال جدید در مشهد مقدس درباره پیغامهای مکرر آمریکاییها برای مذاکره مستقیم با ایران درباره مسائل هستهای، اظهار داشت: بعد از فوت امامخمینی (ره) زمانی که عطاءالله مهاجرانی در کشور به عنوان معاون رئیسجمهور موضوع ارتباط با آمریکا و مذاکره مستقیم را پیش کشید و گفت که طبیعی است از فاصلهها هیچ اتفاقی حاصل نمیشود و ما میتوانیم با مذاکره مستقیم نگاه و دیدگاه خودمان را مطرح کنیم، همان زمان هم شاهد بودیم رهبر انقلاب فرمودند کسانی که موضوع مذاکره مستقیم با آمریکا را بیان میکنند، یا مرعوب دشمنند یا عامل او هستند.
وی افزود: بعدها که باز در مقاطع مختلف، موضوع ارتباط با آمریکا در زمان دولت اصلاحات، سازندگی و دولت احمدینژاد مطرح شد، دیدیم که مقام معظم رهبری در هر زمانی با ادله و استنادات کافی نسبت به امر مذاکره با آمریکا، واکنش منفی نشان دادند.
این عضو هیئت رئیسه مجلس در ادامه یادآور شد: یک بخش از تحلیل و استدلال ایشان به رفتارهای خود آمریکا با سایر کشورها برمیگردد، چرا که ایشان معتقدند هیچ کشوری از مسیر ارتباط با آمریکا سودی ندیده است، در دو سال اخیر شاهد سقوط پی در پی حاکمان منطقه که با آمریکا ارتباط داشتند، بودیم، این موضوع، نشان میدهد که این استدلال رهبر انقلاب یک پیشگویی نبود، بلکه یک پیشبینی مبتنی بر رفتار آمریکاییها بود که آنان همیشه بر اساس منافع خودشان تصمیمگیری میکنند و هر کجا منافعشان اقتضاء میکند از کسی حمایت میکنند و هر کجا لازم باشد از او روی برمیگردانند و حتی در مقاطعی با موجهای مخالفت عمومی همراه میشوند و به سرعت پشت افراد وابسته به خودشان را خالی میکنند.
وی با تأکید بر اینکه این موضوع بسیار روشن و آشکار است و حداقل در سه سال اخیر شاهد چنین موردی از این سیاستهای آمریکا بودهایم، یادآور شد: اگر ما عنصر ضدیت با استکبار و آمریکا را از انقلاب بگیریم، دیگر چیزی درون انقلاب باقی نخواهد ماند؛ آنچه که امروز انقلاب را در دنیا درخشندهتر میکند، ضدیت با نظام استکبار است، اعتراض به شرایط موجود، نظام را برجستهتر و چهرهاش را در دنیا روشنتر و منورتر میکند.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه تصریح کرد: در دنیا عمدتاً بلندگوی مهم در زمینه مخالفت با نظام سلطه، جمهوری اسلامی ایران است، اگر این ویژگی را از انقلاب بگیریم، آیا آمریکاییها، خودشان را در دنیا بیش از این تثبیت نخواهند کرد؟ به نظرم این ظلم به انسانیت و نهضتهای آزادیخواه است.
جهانگیرزاده همچنین با ذکر این نکته که باید بدانیم از مسیر ارتباط با آمریکا چیزی عاید ما نمیشود، تأکید کرد که ما تاکنون از آمریکا خیری ندیدهایم، جز یک سیاهه بلندی از تحریمها، از جنگ، از تحریک ضدانقلاب علیه ایران، از تلاش برای فروپاشی نظام و از ایجاد محرومیتهای اقتصادی و سیاسی.
وی با یادآوری اینکه آمریکا هیچوقت حُسن نیت خودش را برای ما ثابت نکرده است، تصریح کرد: آمریکا فقط همیشه ماسکی در دست داشت که رهبری از آن به عنوان «دست چُدنی زیر دستکش مخملی» یاد میکنند، یعنی آمریکا دوست دارد چهره خشن خودش را با یک تصویر نسبتاً مطلوبی از تلاش برای ایجاد ارتباط پنهان کنند، در حالی که چهره واقعی آمریکا همان دست چُدنی است.
این عضو هیئت رئیسه مجلس در خاتمه با ذکر این نکته که نباید مرعوب چهره نمایشی آمریکا شد، خاطرنشان کرد: ما نگران این نیستیم که آمریکاییها تلاش کنند که حاکمیت ملی و مستقل ما را از بین ببرند، چرا که آنان چنین توانایی را تا به حال نداشتند، در ضمن آنان باید بدانند که اگر انقلاب و نظام مبتنی بر تودههای مردم و حمایت اقشار گوناگون مردم باشد، چنین اتفاقی رخ نخواهد داد.