این تعداد از روسای دانشگاههای آسیایی معتقدند که افزایش تحقیقات انجام شده در این دانشگاهها علت رشد سریع آنها و نزدیک شدن به رتبهبندیهای بین المللی است.
یکی از روسای دانشگاه های سنگاپور گفت: میزان ورود منابع به دانشگاه های منطقه آسیا بیش از آن چیزی است که در دیگر دانشگاههای جهان در حال اتفاق افتادن است و انعکاس دهنده رشد اقتصادی سریع در آسیاست.
«چور چوآن» گفت: انتظار می رود با منصوب شدن فارغ التحصیلان این دانشگاه ها در بخش های گوناگون شهرت دانشگاه های قاره آسیا نیز افزایش یابد.
یکی از روسای دانشگاه های چین نیز گفت: تغییرات اساسی در میزان منابع موجود در دانشگاه های چین در مقایسه با گذشته دیده می شود. همچنین این کشور چهار درصد از تولید ناخالص داخلی خود در سال گذشته را به بخش آموزشی اختصاص داده است.
در چین حدود ۲۰۰۰ دانشگاه و دیگر موسسات آموزشی وجود دارد که میزان فارغ التحصیلان این دانشگاه ها از ۱٫۱۴ میلیون تن در سال ۲۰۰۱ به هفت میلیون تن در سال ۲۰۱۳ افزایش یافته است.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری شینهوا، یکی دیگر از روسای دانشگاه های چین نیز گفت: در حقیقت قاره آسیا به سرعت در توسعه است.اگر امروز نگاهی به جهان داشته باشیم متوجه می شویم بیشترین سرمایه گذاری ها در بخش آموزشی در آسیا بوده است و باید برای تحقق این برنامه های جدید مدیریت کافی صورت گیرد.