3

پدران نیز هنگام تولد فرزند از دو هفته مرخصی برخوردار می شوند.

  • کد خبر : 7986
  • ۱۳ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۸

مرخصی زایمان برای پدران، تشدید نظارتهای بهداشتی بر عرضه موادغذایی ویژه ماه مبارک رمضان، نبود اعتبار برای مقاوم سازی بیمارستانهای فرسوده و… از جمله مهمترین رویدادها و اخبار سلامت در این هفته بوده است. به گزارش خبرنگار مهر، حوزه بهداشت و درمان کشور در این هفته همچون هفته های گذشته با اخبار و رویدادهای متعدد […]

مرخصی زایمان برای پدران، تشدید نظارتهای بهداشتی بر عرضه موادغذایی ویژه ماه مبارک رمضان، نبود اعتبار برای مقاوم سازی بیمارستانهای فرسوده و… از جمله مهمترین رویدادها و اخبار سلامت در این هفته بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حوزه بهداشت و درمان کشور در این هفته همچون هفته های گذشته با اخبار و رویدادهای متعدد و متنوعی مواجه بود که چکیده ای از مهمترین آنها را مرور می کنیم.

مرخصی زایمان برای پدران

دکتر علرضا مصداقی نیا، معاون بهداشتی وزارت بهداشت از افزایش مرخصی پس از زایمان مادران خبر داده و گفته است که در صورت تصویب نهایی پیشنهاد وزارت بهداشت، پدران نیز هنگام تولد فرزند از دو هفته مرخصی برخوردار می شوند.

وی عنوان داشته که در زمینه مرخصی پس از زایمان مادران اخیرا دفتر امور زنان ریاست جمهوری لایحه جدیدی را پیشنهاد داده بود که ما نیز پیشنهاد دادیم به منظور بررسیهای بیشتر از ارائه آن دست نگه دارند.

تشدید نظارت بر عرضه موادغذایی ویژه رمضان

مهندس سیدرضا غلامی، رئیس اداره نظارت بر بهداشت اماکن و مواد غذایی وزارت بهداشت، از حضور قاضی کشیک در بازرسیهای نظارت بر اماکن عرضه مواد غذایی ویژه ماه رمضان خبر داده و گفته است که حضور قاضی در نظارتهای بهداشتی باعث می شود تا صدور حکم تعطیلی و پلمپ در محل صادر شود.

به گفته این مدیر وزارت بهداشت، در رمضان سال گذشته نزدیک به ۱۳ تن مواد غذایی معدوم و بیش از دو هزار اماکن عرضه موادغذایی تعطیل شد.

غلامی از حضور ۵ هزار بازرس در سراسر کشور به منظور نظارت بر عرضه موادغذایی ویژه ماه مبارک رمضان خبر داده و عنوان داشته است که اماکنی مانند عرضه کنندگان آش و حلیم، زولبیا و بامیه و شیرینیهای سنتی بیشتر در معرض بازدید و نظارت بازرسان بهداشتی قرار دارد.

بودجه ای برای مقاوم سازی بیمارستانها نداریم

دکتر حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفته است که برای مقاوم سازی بیمارستانها امسال اعتباری اختصاص داده نشده است.
وی عنوان داشته که دولت می بایست در هنگام ارائه لایحه بودجه کل کشور نسبت به اختصاص اعتبار برای مقاوم سازی بیمارستانهای فرسوده اقدام می کرد اما چنین چیزی امسال اتفاق نیفتاده است.
این در حالی است که دکتر مرضیه وحیددستجردی، وزیر بهداشت گفته است که مطالعات کارشناسی نشان می‌دهد مقاوم سازی یک بیمارستان فرسوده ۱۲۰ درصد هزینه دارد. بنابراین سیاست وزارت بهداشت جایگزین کردن بیمارستانهای فرسوده به جای مقاوم سازی بیمارستانهای قدیمی است.
نیاز به اهدای خون در ماه رمضان افزایش می یابد
سازمان انتقال خون اعلام کرده است که نیاز بیماران به خون در ماه مبارک رمضان کم نمی‌شود و روزه داران برای نجات بیماران از اهدای خون به بیماران نیازمند دریغ نکنند زیرا نه تنها روزه را باطل نمی کند بلکه به فتوای مراجع واجب کفایی است.
کاهش اهدای خون در ماه رمضان ناشی از تصور ابطال روزه و یا احتمال ضعف و بی‌حالی است اما به استناد استفتائات و فتاوی موجود از مراجع دینی، اهدای خون نه تنها باعث ابطال روزه نمی‌شود بلکه واجب کفایی هم شمرده می‌شود.
پرداخت ۵۷ درصد هزینه های سلامت از جیب مردم
دکتر شهاب الدین صدر، رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران گفته است که ۵۷٫۹۵ درصد هزینه‌های سلامت از جیب مردم پرداخت می شود.
به گفته وی، یکی از چالشهای عدالت در سلامت این است که دسترسی مردم نقاط مختلف کشور به پزشکان متخصص و فوق تخصص به اندازه کافی نیست.
صدر گفته است که افزایش بودجه سلامت در سال ۹۰ بهترین فرصت است که هم نسبت به رفع چالشهای گذشته اقدام شود و هم سیاستگذاری‌ها به سمت عدالت در سلامت سوق پیدا کند.
لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=7986

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]