«سیدمحمد حسینی» روز پنجشنبه در مراسم افتتاح نخستین خبرگزاری دفاع مقدس افزود: از پنج هزار و ۶۳۵ نشریه که مجوز گرفته اند، بیش از دو هزار مورد آن در این چهار سال راهاندازی شدهاند و ۱۱هزار پایگاه خبری وجود دارد که ۹ هزار مورد آن، در این دوره به ثبت رسیده است.
وی ادامه داد: یعنی ۸۲ درصد این موارد در دولت دهم بوده است. همچنین موسسات فرهنگی و هنری هم بهروز شده تا بتوانند کار و فعالیت مناسبی داشته باشند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به رشادتهای رزمندگان اسلام در طول هشت سال دفاع مقدس گفت: همه افتخارات جنگ به خاطر این بود که فرزندان این مملکت تربیت علوی داشتند و همانطور که مولا علی(ع) در جنگها اهداف را شجاعانه به پیش میبردند و وارد معرکه شده و مبارزه میکردند، در دفاع مقدس هم رزمندگان همینطور میجنگیدند.
حسینی افزود: در هشت سال جنگ تحمیلی همه کشورهای اروپایی و استکبار علیه این ملت دست به دست هم داده بودند، اما رزمندگان اسلام با اطاعت از امام و رهبری این فتوحات بزرگ را به سرانجام رساندند و به تعبیر زیبای امام(ره) ‘خرمشهر را خدا آزاد کرد’ و وعده الهی مصداق ‘ان تنصروا الله ینصرکم و یثبت اقدامکم» تحقق پیدا کرد.
وی ادامه داد: بارها در قرآن راجع به نصرت الهی وعده داده شده است، خیلی از مردم پیروزیها را با محاسبات مادی محاسبه میکنند اما مردمی که با تمام وجود ایمان دارند آنهایی هستند که به مصداق «و لله جنود السموات و الارض» باور دارند که خدا کسانی را که در مسیرش گام بردارند، یاری خواهد کرد.
وزیر ارشاد درباره راهاندازی خبرگزاری دفاع مقدس توسط بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس نیز گفت: این اتفاق مبارک را به همه سرداران عزیز تبریک میگویم. تولد رسانه جدیدی که در این زمان مبارک پا به عرصه وجود گذاشت و از همه عزیزان تشکر و قدردانی میکنم بابت همکاری خوبی که در هیات نظارت بر مطبوعات برای افتتاح این رسانه انجام دادند.
حسینی درمورد حماسه خرمشهر تصریح کرد: عزم، اراده، ایمان و روحیه شهادتطلبی باعث شد در خرمشهر تمام دژهای تسخیرناپذیر یکییکی فتح شود؛ تمام یاری خدا را آنجا مشاهده میکردیم و ای کاش این روحیه همواره وجود داشته باشد.
وی افزود: هر زمانی که ما پایبند این ارزشها بودهایم موفق شدهایم. برخی فکر میکردند وقتی قطعنامه پذیرفته و فرمان آتشبس داده شد، جنگ تمام شده است؛ اشغال خرمشهر و جنگ تحمیلی هشت ساله سند مظلومیت ملت ایران و سند ظلم مدعیان دموکراسی و رفاه در دنیا است. خاطرات و مطالب مربوط به آن دوران باید به طور مداوم گفته شود تا هم از نظر فرهنگی و هم سیاسی تاثیرگذار باشد.
وزیر ارشاد در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: باید از ابزار فیلم و سینما و رسانه برای ترویج فرهنگ دفاع مقدس استفاده شود. امیدوار هستیم همه رزمندگانی که در دوران دفاع مقدس حضور داشتند و شاهد آن رشادتها بودند، امروز هم در این اقدام ارزنده به این مجموعه رسانهای وصل شوند و از زبان آنها مطالب مربوط به جنگ تحمیلی گفته شود.
حسینی ادامه داد: روحیهای که در حزبالله لبنان و مردم فلسطین میبینیم همه به خاطر مقاومت و دلاورمردی بود که در دوران دفاع مقدس از رزمندگان اسلام دیدیم. اگر میخواهیم مشکلات اقتصادی، سیاسی و عرصه بینالملل حل شود باید به این ارزشها پایبند باشیم.
وی تصریح کرد: هر زمان که از ارزشها فاصله گرفتیم و با عینک مادی آنها را ارزیابی کردیم باعث آسیب به کشور شدهایم مگر در دفاع مقدس در شرایط ایدهآل بودیم که آن رشادتها ثبت شد. ما عناصر نامطلوب مثل بنیصدر را داشتیم، اما ایمان و صلابتی که برخواسته از اعتقادات و باورها بود باعث شد تمام موانع را ریشهکن کنیم قطعاً امروز هم با این روحیه و تفکر جهادی میتوان کار را به خوبی انجام داد.
ایرنا