3

خواص ویتامینB

  • کد خبر : 84716
  • ۰۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۲

پژوهشگران به تازگی به نقش بالای ویتامین بی در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر پی برده اند.

درجدیدترین بررسی ها پزشکان دریافته اند که مصرف ویتامین بی ،‌روند پیشرفت بیماری آلزایمر را کند می کند.
گفتنی است ،‌ درساختار ویتامین بی ماده خاصی وجود دارد که سبب کاهش تولید اسید آمینه ی همو سیستئین در خون که عامل خطر زا برای گرفتن بیماری آلزایمر است می شود.

بررسی ها نشان میدهد که پزشکان با مطالعه بر روی بیماران داوطلب و تقسیم کردن آنها به دو گروه به یکی از گروهها تنها دارو می دادند و به گروه دیگر داروها و ترکیباتی از غذا  که در داخل آنها ویتامین B وجود داشت .

نتایج به دست آمده نشان داد افرادی که ترکیبات ویتامین B را خورده بودند بیماری آلزایمر در آنها پیشرفت کمتری کرده است.

در بیمارانی که ویتامین B مصرف کرده بودند در قسمت هیپو کامپ و مخچه آنها این ویتامین نقش محافظتی ایفا کرده و مانع از گسترش بیماری و آسیب به سلول های مغزی شده بود.

پزشکان توصیه  می کنند تا افراد با مشورت با افراد دارای صلاحیت از مکمل های ویتامین B استفاده کنند و بیشتر سعی کنند تا از طریق خوردن مواد غذایی طبیعی نیاز بدن خود را به ویتامین ها برطرف کنند و البته همیشه سعی کنند تا رژیم غذایی سالم داشته باشند و نیز فعالیت ورزشی منظم و روزانه.

باشگاه خبرنگاران

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=84716

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]