درجدیدترین بررسی ها پزشکان دریافته اند که مصرف ویتامین بی ،روند پیشرفت بیماری آلزایمر را کند می کند.
گفتنی است ، درساختار ویتامین بی ماده خاصی وجود دارد که سبب کاهش تولید اسید آمینه ی همو سیستئین در خون که عامل خطر زا برای گرفتن بیماری آلزایمر است می شود.
بررسی ها نشان میدهد که پزشکان با مطالعه بر روی بیماران داوطلب و تقسیم کردن آنها به دو گروه به یکی از گروهها تنها دارو می دادند و به گروه دیگر داروها و ترکیباتی از غذا که در داخل آنها ویتامین B وجود داشت .
نتایج به دست آمده نشان داد افرادی که ترکیبات ویتامین B را خورده بودند بیماری آلزایمر در آنها پیشرفت کمتری کرده است.
در بیمارانی که ویتامین B مصرف کرده بودند در قسمت هیپو کامپ و مخچه آنها این ویتامین نقش محافظتی ایفا کرده و مانع از گسترش بیماری و آسیب به سلول های مغزی شده بود.
پزشکان توصیه می کنند تا افراد با مشورت با افراد دارای صلاحیت از مکمل های ویتامین B استفاده کنند و بیشتر سعی کنند تا از طریق خوردن مواد غذایی طبیعی نیاز بدن خود را به ویتامین ها برطرف کنند و البته همیشه سعی کنند تا رژیم غذایی سالم داشته باشند و نیز فعالیت ورزشی منظم و روزانه.
باشگاه خبرنگاران