این زن در تشریح جزئیات شکواییه خود عنوان کرد که چندی پیش از طریق فیسبوک با مردی به نام «ناصر» آشنا شده که پس از چند ملاقات حضوری، این مرد از وی درخواست ازدواج کرده است.
شاکیه اظهاراتش گفت: در یکی از ملاقاتهای حضوری، تلفنی ناشناس به «ناصر» شد و او به شدت از این مکالمه ناراحت شد، در پاسخ به سوالاتم در مورد علت ناراحتیاش، عنوان کرد که به دلیل مشکلات مالی، قادر به وصول چکهایش نیست که من مبلغ هشت میلیون تومان را برای رفع مشکلاتش به وی قرض دادم.
این زن در ادامه اظهارات خود عنوان کرد که «ناصر» پس از دریافت هشت میلیون تومان گوشی تلفنهمراه خود را خاموش کرد و در قرار شامی که ساعاتی پس از اخذ پول گذاشته بودیم، حاضر نشد.
با ثبت اظهارات این زن، رسیدگی به این پرونده در دستور کار کارآگاهان فتا قرار گرفت و آنان پس از بررسیهای نهایی، سرانجام در بیست و هشتم فروردین ماه سال جاری «ناصر» را شناسایی و دستگیر کردند.
بررسی و تحقیقات از این فرد نشان داد که «ناصر» که نام اصلی او «علیرضا» بود، با این شیوه اقدام به فریب دختران دیگر نیز کرد. کارآگاهان با کسب مجوز توقیف رایانه وی، اطمینان حاصل کردند که «علیرضا» که با هویت جعلی «ناصر» اقدام به فریب دختران میکرد، با چند زن دیگر نیز در ارتباط است.
با شناسایی دو تن از این زنان فریب خورده، مشخص شد که «علیرضا» به بهانه ازدواج با این افراد، با این زنان ارتباط برقرار کرده و پس از مدتی به بهانه وصول چکهایش، از این افراد مبالغی همچون سه میلیون و ۱٫۵ میلیون تومان دریافت کرده و پس از آن متواری شده است.
به گزارش ایسنا، در بررسی کارآگاهان مشخص شد، «علیرضا» که به بهانه ازدواج از دختران کلاهبرداری میکرد، با پولهای دختران فریب خورده، برای همسرش یک دستگاه خودروی سواری ۲۰۶ خریداری کرده که این خودرو نیز با مجوزقضایی توقیف شد.
سرهنگ محمد مهدی کاکوان، رییس پلیس فتای پایتخت ضمن هشدار به کاربران اینترنت و دختران جوان به ایسنا گفت: برخی افراد در فضای مجازی با ساخت هویتهای جعلی برای خود، اقدام به کلاهبرداری و فریب دیگران میکنند که لازم است در این راستا دختران جوان به اینگونه افراد اطمینان نکرده و به سنتهای ازدواج نیز پایبند باشند.