بر اساس مطالعه ای که به صورت مشترک توسط دانشگاه آکسفورد و اکستر در انگلستان انجام شد، مشخص گردید در مادران بارداری که رژیم غذایی پر کالری دارند و به صورت مداوم وعده صبحانه را مصرف می کنند، احتمال پسردار شدن بیشتر است.
برای انجام این تحقیق، رژیم غذایی ۷۴۰ مادر باردار مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد ۵۶ درصد مادران مورد مطالعه، کالری بالایی دریافت می کردند و نوزاد آنها پسر بود.
علاوه بر این، ۴۵ درصد از مادرانی که صاحب نوزاد دختر شدند، از سطح تغذیه پایین تری برخوردار بودند.
محققان دریافتند مادرانی که نوزاد پسر به دنیا آوردند، در هنگام بارداری و پیش از آن از مواد غذایی حاوی پتاسیم، کلسیم و ویتامین های C ،E و B12 استفاده کرده اند.
دلیل طراحی این مطالعه، کاهش تولد نوزاد پسر در کشورهای پیشرفته صنعتی به ویژه انگلستان بوده است. این تحقیق نشان داد که در این کشورها مردم اغلب تمایل به رژیم غذایی کم کالری دارند.
شرح و نتایج این پژوهش در نشریه بیولوژی کالج سلطنتی انگلیس به چاپ رسیده است.
منبع: سیمرغ