3

تاثیرسیر برای مادران باردار

  • کد خبر : 88650
  • ۲۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۸:۵۶

مادران باردار در خوردن سیر زیاده روی نکنند زیرا باعث تغییر مزه شیر می شود و نوزاد از خوردن شیر صرف نظر می کند.

میرمیران متخصص تغذیه گفت: سیر گیاهی است که سرشار از کلسیم، آهن، فولیک اسید، منیزیم، پتاسیم و ویتامین های ث و B1 و B2 و B3 است.

 

وی عنوان کرد: فعالیت آنتی اکسیدان و تأثیر در کاهش ال دی ال (LDL) خون در انسان را دارد و از خاصیت های قابل توجه سیر می توان به خوشرنگ شدن بدن نیز اشاره کرد.

وی در ادامه به مادران شیرده توصیه کرد که در خوردن سیر زیاده روی نکنند زیرا باعث تغییر مزه شیر می شود که ممکن است نوزاد از خوردن شیر صرف نظر کند.

 

وی افزود: روزانه مصرف حداقل نصف حبه سیر برای پاک کنندگی خون توصیه می شود. بدن را در مبارزه با بیماری هایی که ناشی از فشار خون است مقاوم می کند.

وی در پایان اشاره کرد: گیاه سیر با وجود خواص بسیار گاهی اوقات بوی نامطبوعی در دهان دارد که می توان استفاده از مواد غذایی مانند لیمو، سیب، جعفری و ادویه های قابل جویدن از این گیاه جلوگیری کرد.

باشگاه

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=88650

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]