این عضو ارشد جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با تشکراز مردم در ایجاد و خلق حماسه سیاسی و با بیان اینکه مقام معظم رهبری نقش ستودنی در این ارتباط داشتند، افزود: مردم با حضور باشکوه در انتخابات بار دیگر نظام اسلامی را در عرصه جهانی سربلند کردند.
وی با تبریک به حسن روحانی خاطرنشان کرد: از خداوند میخواهم که ایشان را در اجرای قانون اساسی، همراهی با مقام ولایت و وفاکردن به وعدههایشان که منطبق با قانون اساسی است، کمک و یاری کند.
خاتمی در ادامه با بیان اینکه در این ارتباط به یاری خداوند در خطبه نماز جمعه و یا در نامهای خطاب به رییس جمهور منتخب ضمن تشکر از مصاحبه ارزشی ایشان مطالبی را عرض خواهم کرد ادامه داد: یکی از مسائل مهم در حال حاضر ترکیب کابینه آینده است؛ در این رابطه پر واضح است که تصمیمگیرنده اصلی شخص رییس جمهور منتخب است و معنا ندارد که گروهها و جناحهای سیاسی طلبکارانه به این مسئله برخورد کنند.
وی با بیان اینکه شعار آقای دکتر روحانی در عرصه انتخابات ریاست جمهوری اعتدال بوده است گفت: مردم انتظار دارند که این شعار به صورت عملی در معرفی کابینه به مجلس محقق شود.
وی در ادامه به برخی از ویژگیهای اعتدال اشاره کرد و افزود: اعتدال یعنی پذیرش اسلام و مکتب از صمیم جان، پذیرش قانون اساسی،پذیرش عملی خط امام و همچنین ولایت و التزام عملی به ولایت فقیه و همچنین عملکرد شایستهسالارانه و متعهدانه ؛ و ما امیدواریم که دکتر روحانی با افرادی با چنین خصوصیاتی به صحنه بیاید و کابینه خود را معرفی کند.
این عضو مجلس خبرگان رهبری گفت : به عنوان یک طلبه در این مقطع به رییس جمهور منتخب عرض میکنم که مراقب باشند که برخی از شعار شما یعنی اعتدال استفاده ابزاری نکنند؛کسانی که تندترین مواضع را در فتنه سال ۸۸ داشتند و حتی معرکهگردان آتش فتنه بودند و در برابر درخواست متواضعانه رهبری که اردوکشی خیابانی را کنار بگذارید اقدام به هدایت این اردوکشیها کردند.
خاتمی خطاب به روحانی افزود: مواظب باشید که این افراد پرچم اعتدال را بلند نکنند، اینها تندورهای افراطی هستند؛ کسانی که در سال ۸۸،هشت ماه کشور در التهاب گذاشتند معتدل نیستند و نباید اجازه داد آنها با استفاده ابزاری از این شعار وارد صحنه شوند.
وی افزود: سخن از اصولگرایی و یا اصلاحطلبی نیست، بلکه سخن برسر شایستهسالاری است .
خاتمی همچنین تصریح کرد: مسئله فتنه به عنوان یک زخم کهنه در کشور مطرح است و به این زودی از خاطرهها محو نمیشود و ما نمیخواهیم که این زخم کهنه بماند و راهحل این است که حداقل فتنه گران از فتنهگری خود عذرخواهی کنند و نگاه کنند که انتخابات سال ۹۲ به صورت کاملا امانتدارانه توسط دولتی برگزار شد که آنها در سال ۸۸ آن را مورد آماج تهمتها و دورغ تقلب قرار دادند.