ابراهیم حاجیمظفری امروز در دومین جلسه کارگروه تخصصی زنان و خانواده با مهم ارزیابی کردن مسئله زنان بیان داشت: با دخالتی که بهزیستی در زمینه طلاقهای توافقی دارد موفق شده بخشی از این طلاقها را کاهش دهد.
وی از امضای یک تفاهمنامه با دادگستری قم خبر داد و گفت: براساس این تفاهمنامه مکانی در دادگاه خانواده به بهزیستی اختصاص یافته تا با مشاورهای که با زوجین انجام میشود آنان را از جدایی منصرف کنند.
مدیرکل بهزیستی استان قم از تشکیل سه تیم تخصصی برای منصرف کردن زوجین از طلاق توافقی و تشویق آنان به زندگی در دادگاه خانواده قم خبر داد و تصریح کرد: تیم چهارم نیز پس از تکمیل مددکار فعال خواهد شد.
وی افزود: این گروهها در دو نوبت صبح و بعد از ظهر فعالیت میکنند و به سرعت به پروندههای ارجاعی رسیدگی میکنند به گونهای که اکنون هیچ پروندهای در نوبت رسیدگی نیست.
حاجی مظفری از مشاوره رایگان این گروهها برای انصراف طلاق زوجین خبر داد و گفت: تا کنون مشاورهها رایگان انجام شده ولی اکنون در تلاش هستیم برای توسعه و گسترش کار برنامه مشاوره را برای کسانی که زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی هستند کاملا رایگان انجام شود و از سایر اقشار ۵۰ درصد حق مشاوره دریافت شود.
وی افزود: به صورت معمول طلاقهایی که توافقی نیست و یکی از زوجین فقط بر طلاق اصرار دارند را میتوان بسیار آسانتر از زوجینی که برای جدایی توافقی آمدهاند از طلاق منصرف کرد.
مدیرکل بهزیستی استان قم ادامه داد: آمارها نشانگر آن است که در سال ۹۱ حدود ۸۶۰ زوج به این گروهها معرفی شدند که بیش از ۳۲ درصد آنان به سازش هدایت شدند.
وی تصریح کرد: ۲۰٫۷ درصد زوجینی که سال گذشته برای طلاق توافقی به دادگاه خانواده مراجعه کرده بودند تاریخ ثبت ازدواجشان به یک سال نرسیده است و این مسئله جای تأمل دارد.
حاجی مظفری اضافه کرد: کارشناسان عدم شناخت را از مهمترین عوامل جدایی زود هنگام زوجین جوان میدانند.
فارس