3

مطهری در دفاع از وزیر پیشنهادی علوم: میلی‌منفرد را اشتباهی در حوادث ۸۸ بازداشت کردند

  • کد خبر : 96891
  • ۲۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۸

مطهری وزیر پیشنهادی علوم را گزینه مناسبی برای مدیریت این وزارتخانه دانست.

علی مطهری نماینده تهران در موافقت با میلی منفرد وزیر پیشنهادی علوم اظهار داشت: من می‌خواهم از نگاه مخالفان وزرات ایشان با شما صحبت کنم، مخالفان ایشان را یک اصلاح طلب تندرو فرض کرده و بعد آثاری را بر این مطلب مترتب کردند البته ما این حساسیت ها را ارجح می نهیم و باید برای انتخاب وزیر علوم دقتهای لازم اعمال شود.

وی افزود: اصولگرایان در ارتباط با دانشگاه دو نگرانی از مدیریت اصلاح طلبان دارند، اول تبلیغ سکولاریسم و ایجاد تنش در دانشگاه‌ها مانند مناقشه بر سر اصل ولایت فقیه و دوم تسامح و تساهل فرهنگی در دانشگاه ها مانند بی‌توجهی به فضای اخلاقی دانشگاه‌ها  و برگزاری اردوهای مختلط دانشجویی که هر دو به جاست و سابقه دوره اصلاحات این را نشان می‌دهد که برخی اصلاح طلبان این دو کار را انجام می دادند.

نماینده تهران با بیان اینکه اصلاح‌طلبان هم دو نگرانی از مدیریت اصولگرایان در دانشگاه‌ها دارند، تصریح کرد: یکی محدود شدن آزادی بیان و بی اعتنایی به حقوق شهروندی به نام دین و دوم سخت‌گیری‌های فرهنگی و محدود شدن آزادی های اجتماعی. بنابراین این نگرانی‌ها طرفینی است.

اهم اظهارات این نماینده موافق وزیر پیشنهادی علوم را بخوانید؛
*با شناختی که دارم هیچ یک از این دو نگرانی موجه نیست، من تماسی با آقای محسنی قمی نماینده وقت ولی فقیه در دانشگاهها زمانی که آقای میلی منفرد معاون دانشجویی بودند، داشتم پرسیدم نظر شما در اینباره چیست، ما می خواهیم رای بدهم می‌خواهیم حجت برما تمام شود. عین عبارت اقای قمی این بود که« آقای منفرد شخصیتی مودب، منظبط، پرکار و متدین با خانواده‌ای متدین است و در آن مدت هیچ مشکلی با ایشان نداشتم» یکی از روسای فعلی دانشگاه‌ها هم که از هوادارن دولت دهم و نزدیک به جبهه پایداری هستند پیامک داده که در آن تاکید کرده که آقای میلی منفرد فردی متدین و علاقمند به نظام و و مددکار دانشجویان ایثارگر بودند، در بورس نمودن بسیاری از رزمندگان نقش اول داشت، بنابراین آن تصویری که عده‌ای از ایشان ترسیم کردند تصویر درستی نیست اینکه می‌گویند ابتذال فرهنگی و تنش سیاسی در دانشگاه حاکم می‌شود اظهارات درستی نیست و آقای منفرد یک حزب اللهی معتدل و روشن بین است.

*اما یکی از ایراداتی که می گیرند درباره مساله بورسیه دانشگاه‌ها است که می گویند در دوره معاونت دانشجویی ایشان افراد مساله دار و اصلاح طلبان تندرو را بورسیه کرده اما ما تحقیق کردیم در آن دوره بسیاری از افراد متدین و حزب اللهی اصولگرا بورسیه شدند که یکی از جمله آن آقای توکلی و رییس بسیج اساتید فعلی است.

*می گویند در حادثه ۱۸ تیر ۷۸  منفرد بین دانشجویان معترض رفت و آمد داشته است، بدیهی است که این رفت و آمد به اقتضای سمت آنها بوده است و اگر امروز هم این اتفاقات بیفتد معاونت دانشجویی باید برود و تلاش کند این اتفاقات را مدیریت کند. گزارش شورای عالی امنیت ملی حاکی از نقش موثر ایشان در حل و فصل این وقایع است کاری که باید از آنها تشکر کرد. ممکن است مدیران نظام خطاهایی هم بکنند ولی ما باید تلاش کنیم آنها را اصلاح کنیم و نگذاریم جذب دشمنان شوند.

*در حوادث سال ۸۸ ایشان هیچ نقشی در آن حوادث نداشته است و صورت مساله‌ای هم که محل نزاع است این است که اگر کسی بعد از اعلام نظر شورای نگهبان و خطبه رهبری همچنان در اعتراض بوده ما او را فتنه گر می دانیم اما بیش از این را قبول نداریم و اینکه بگوییم اگر کسی اعتراض داشته یا از کنار ستاد موسوی رد شد فتنه گر است را قبول نداریم. هیچ کدام از وزرا هیچ نقش منفی نداشتند.

* در مورد بازداشت شدن ایشان هم آنگونه که ما شنیدیم و اقای نجفقلی حبیی رییس انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه تعریف کردند، گفتند ما جلسات ماهانه داشتیم، جلسه برگزار می‌شد و در آن فضای هیجانی ۶۰، ۷۰ نفر بودیم که همه ما را یکجا بازداشت کردند و بعدا هم از ما عذرخواهی کردند. بنابراین مساله‌ای نبوده که شخص منفرد بازداشت شده باشد و ایشان اتهامی داشته باشد و صرفا به عنوان یک مجرم بازداشت شده باشد و باید به آن طرف مقابل اعتراض کرد که چرا این اساتید را بازداشت کرده است.

*یکی بخشدار است می شود وزیر و یکی شهردار است می شود رییس جمهور و بعد مشکلاتی را بوجود می آورد ولی آقای منفرد سابقه درخشانی در معاونت های مختلف حوزه علوم داشته است و اشنا به این حوزه دارند.
*برنامه ارائه شده ایشان براساس بررسی مرکز پژوهش‌های مجلس از ۸۸ بند تکالیف وزارت علوم در برنامه پنجم در برنامه آقای میلی منفرد ۹۰ درصد تامین شده است.

*اما تا فرصت کوتاه تا بازگشایی دانشگاه‌ها باید تکلیف این وزارتخانه معلوم شود. نیاز امروز دانشگاه به مدیریت چنین فردی ضروری است. دخالت‌های همه جانبه در فرآیند جذب هیات علمی، اخراج و بازنشستگی اجباری اساتید، حاکم شدن فضای رخوت و یاس از مسائل و مشکلات سال های اخیر بوده است. مساله آزادی بیان در دانشگاه که رهبر انقلاب هم توجه  ویژه داشتند که اینها باید پیگیری شود.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=96891

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]