2

رویانیان و فتح الله زاده رفتنی شدند؟

  • کد خبر : 100006
  • ۲۴ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۶

در حال حاضر از بین ۱۶ تیم حاضر در رقابت های لیگ برتر، ۱۱ باشگاه به صورت دولتی اداره می شوند و تنها تیم های ملوان بندر انزلی، داماش گیلان، استقلال خوزستان و راه آهن سورینت هستند که به صورت خصوصی اداره می شوند. در این بین فجر شهید سپاسی شیراز نیز زیر نظر سپاه استان فارس و شهر شیراز اداره می شود. بنابراین احتمال تغییرات مدیریتی در ۱۱ باشگاه حاضر در لیگ برتر فوتبال کشور وجود دارد.

سرویس ورزشی «فردا»- با آغاز به کار دولت یازدهم و تغییرات گسترده صورت گرفته در دولت و سازمان های دولتی، چینش مدیران نیز در اکثر وزارتخانه ها دچار تغییر شد و دولت روحانی نیز همانند اوایل کار دولت احمدی نژاد، به یکباره دست به تغییر تعداد بی شماری از مدیران زد.

در این بین بعد از انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور و رای اعتماد مجلس به ۱۵ وزیر از ۱۸ وزیر پیشنهادی دولت روحانی، این بار نوبت به مدیران ورزشی به خصوص در سطح فوتبال رسید. از همین رو طی روزهای آتی باید شاهد تغییرات جدیدی در جمع مدیران باشگاه های ورزشی باشیم.

البته دولت های گذشته نیز همواره بعد از گذشته چند ماه از آغاز فعالیت شان به فکر محبوب ترین ورزش کشور و به ویژه مدیران حاضر در دو تیم استقلال و پرسپولیس افتاده بودند. محمود احمدی نژاد به عنوان رئیس دولت نهم، از جمله روسای جمهوری بود که بیشترین دخالت را در امور ورزشی، به خصوص در ورزش فوتبال داشت. انتخاب محمد علی آبادی و سعید لو، دو تن از نزدیکان وی در ریاست سازمان تربیت بدنی، تغییر یکباره رئیس فدراسیون فوتبال و تعلیق هایی که برای فوتبال ایران به همراه داشت و تغییرات گاه و بیگاهی که در مدیریت دو باشگاه پرطرفدار استقلال و پرسپولیس و حتی سرمربیان تیم ملی فوتبال کشور به وجود می آمد نیز گواه دخالت های بیش از حد احمدی نژاد در ورزش بود.

با پایان کار دولت دهم، حسن روحانی به عنوان فردی که قرار است منجی اقتصاد کشور باشد، ابتدا مسعود سلطانی فر را برای هدایت سکان ورزش کشور به مجلس معرفی کرد، اما بعد از رای عدم اعتماد نمایندگان به سلطانی فر، صالحی امیری به عنوان سرپرست وزارت ورزش و جوانان معرفی شد. صالحی طی هفته های اخیر جلساتی را با اهالی فوتبال به خصوص مدیران باشگاه های استقلال و پرسپولیس برگزار کرده و حالا شنیده می شود نتایج این جلسات، تغییرات احتمالی در جمع برخی مدیران فوتبالی است.

در حال حاضر از بین ۱۶ تیم حاضر در رقابت های لیگ برتر، ۱۱ باشگاه به صورت دولتی اداره می شوند و تنها تیم های ملوان بندر انزلی، داماش گیلان، استقلال خوزستان و راه آهن سورینت هستند که به صورت خصوصی اداره می شوند. در این بین فجر شهید سپاسی شیراز نیز زیر نظر سپاه استان فارس و شهر شیراز اداره می شود. بنابراین احتمال تغییرات مدیریتی در ۱۱ باشگاه حاضر در لیگ برتر فوتبال کشور وجود دارد.

برکناری رویانیان و تکذیب باشگاه پرسپولیس

اوایل هفته گذشته مدیرعامل فعال وجنجالی قرمز‌ها به مرخصی رفت و فردایش روی جلد روزنامه پرسپولیس نیز این موضوع با تیتر منتقمی جانشین رویانیان شد، بازتاب داشت. رویانیان برخلاف مصاحبه‌های پیاپی هفته‌های گذشته، کمتر در رسانه‌ها ظاهر شد و خیلی زود شایعه کوچ همیشگی سردار از صندلی مدیرعاملی پرسپولیس در مطبوعات پیچید. در این خصوص شنیده می شود هیات‌مدیره‌ای که در روزهای پایانی دولت قبل از محمد عباسی حکم گرفتند و بعضا سابقه حضور در رده‌های بالای کابینه احمدی‌نژاد را داشتند، در ترکیب جدید جایی نخواهند داشت اما درباره عزل یا نصب مدیر جدید در پرسپولیس هیچ تصمیم قطعی اتخاذ نشده است. البته باشگاه پرسپولیس ماجرای برکناری رویانیان را تکذیب می کند، اما مشخصا طی روزهای آینده تکلیف مدیرعاملی سرخپوشان مشخص خواهد شد.

شوالیه آبی ها می ماند؟

اهالی فوتبال می‌دانند هیچ مدیر دولتی فوتبال طی ۲۰ سال اخیر مثل فتح الله زاده با دولت‌های مختلف و روسای جمهور گوناگون، پست خود را حفظ نکرده است. مدیرعامل آبی‌ها لابی کردن با مدیران دولتی را به خوبی وارد است. اما وی ابتدای هفته گذشته در مصاحبه‌ای مفصل اعلام کرد که خسته شده و در پایان فصل از استقلال می‌رود. اما جلسه استقلالی‌ها با سرپرست وزارت ورزش کافی بود که نظر فتح‌ا… ‌زاده ۱۸۰ درجه عوض شود و در یک چرخش ناگهانی بگوید: نظرم تغییر کرده در استقلال می‌مانم و پنج ساله پیمانکار باشگاه می‌شوم. این احتمال وجود دارد که فتح الله زاده در جلسه با صالحی امیری به توافقاتی با سرپرست وزارت ورزش و جوانان دست یافته باشد و در صندلی مدیریتی استقلال باقی بماند.

تغییرات احتمالی در نفت، سپاهان، مس و فولاد

از فولاد مبارکه سپاهان گرفته تا سایپا، مس، فولاد خوزستان، ذوب‌آهن را وزارت صنایع حمایت می‌کند و این وزارتخانه نیز دستش در جیب دولت است. با این تفاوت که متولی این تیم‌های صنعتی، کارخانه‌های درآمدزا هستند اما استقلال و پرسپولیس پای سفره وزارت ورزش نشسته‌اند. فرقی آنچنانی هم میان آنها نیست و همگی از جیب دولت خرج می‌کنند و در سال های اخیر هم که سنگ تمام گذاشته‌اند تا امروز ارقام پرداختی به بازیکنان در لیگ برتر از مرز ۳-۲ میلیارد هم بگذرد. در این بین با توجه به ورود موج تغییرات مدیران به فوتبال، این احتمال وجود دارد که در سایر تیم های دولتی حاضر در لیگ برتر نیز تغییراتی رخ دهد.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=100006

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]