8

این ۷ نفر در ۲۰ سالگی چه می‌کردند؟ +تصاویر

  • کد خبر : 106616
  • ۲۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۸:۰۰

یاست پالیسی میک با انتشار گزارشی به فعالیت‌ها و آنچه رئیس جمهوری آمریکا، صدر اعظم آلمان، رهبر کره شمالی، رئیس جمهوری ایران، رئیس جمهوری روسیه، نخست وزیر انگلیس و رئیس جمهوری سوریه در سن ۲۰ سالگی به آن مشغول بودند پرداخته شده است.

نامه‌نیوز، این گزارش در پی می‌آید:

 

اوباما

باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا

اوباما پس از فارغ‌التحصیل شدن از دانشگاه کلمبیا در سال ۱۹۸۳ در رشته علوم سیاسی، به شیکاگو رفت و آنچنان که گفته می‌شود به موسسه‌های خیریه برای کمک به افراد کم‌درآمد پیوست. او پیش از آنکه در سال ۱۹۸۸ به دانشکده حقوق هاروارد برود، کمی به خودش توجه کرد و ضمن انجام چند سفر، به دیدار خانواده‌اش در کنیا رفت.وی همچنین پیش از آنکه برای اتمام درسش به دانشگاه کلمبیا در نیویورک برود، دو سال را در دانشکده اکسیدنتال سپری کرد.

بر اساس برخی گزارش‌ها، اوباما در آن زمان الکل و ماری‌جوانا مصرف می‌کرده است.

 

پوتین

ولادیمر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه

پوتین بر آن بود تا پیش از آنکه دوره تحصیلاتش در دانشگاه را به اتمام برساند در بخش اطلاعات فعالیت کند. وی پس از آنکه مدرکش را در رشته حقوق دانشگاه مرکزی لنینگراد دریافت کرد، در آژانس‌های امنیتی روسیه مشغول به کار شد. در آنجا پوتین نخست به عنوان رئیس دبیرخانه شد و سپس به عضویت سازمان مقابله با جاسوسی درآمد و پس از آن وارد دوره‌های آموزش عملیات شد. او پس از آنکه تحصیلات تکمیلی‌اش را به اتمام رساند به مدت ۱۰ سال به عنوان افسر اطلاعاتی مشغول به کار شد.

با آنکه جزئیات زندگی پوتین کمی محرمانه است اما گفته می‌شود که وی همزمان با حضور در دانشگاه اوقات فراغتش را به آموزش جودو می‌گذارند.

 

مرکل

آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان

او با نخستین همسرش «اوریچ» که یک دانشجوی فیزیک بود در سال ۱۹۷۴ در دانشگاه لیپزیک زمانی که مرکل تنها ۲۰ سال داشت، آشنا شد. مرکل با همسر نخستش در سال ۱۹۷۷ ازدواج کرد و به طور جداگانه زندگی را آغاز کردند زیرا اگر آنها می‌خواستند با یکدیگر زندگی کنند باید به طور کامل قوانین نظام وقت آلمان را رعایت می‌کردند.

مرکل در حالی مدرک تحصیلی خود را دریافت کرد که به عنوان گارسون کار می‌کرد و در یک اتاق ۱۰۰ فوتی به همراه همسرش زندگی می کرد. در این اتاق همچنین سرویس بهداشتی و حمام نیز قرار داشت.

نخستین ازدواج مرکل با طلاق در سال ۱۹۸۲ به پایان رسید. او مجددا در سال ۱۹۸۸ با جاشیم سوار استاد شیمی از برلین ازدواج کرد. گفته می‌شود که وی هنگام تحصیل در دانشگاه مشروبات الکی مصرف می‌کرده است.

 

اسد

بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه

اسد ۲۰ سالگی‌اش را با تحصیل در علم پزشکی در دانشگاه دمشق گذراند و در سال ۱۹۸۸ فارغ‌التحصیل شد. در حالی که وی برای پزشک شدن درس می‌خواند و دوره کارورزی خود را به عنوان چشم‌پزشک در بیمارستان نظامی در خارج از دمشق طی می‌کرد، هیچ برنامه‌ای برای ورود به دنیای سیاست نداشت. برادر بزرگ‌تر وی باسل، کسی بود که پس از پدرش قدرت را در اختیار می‌گرفت اما پس از مرگ باسل در تصادف رانندگی، بشار به عنوان جانشین پدرش معرفی شد.

اسد به عنوان پزشک ارتش در دمشق فعالیت می‌کرد و سپس به لندن رفت. وی هیچ انگیزه‌ای برای بازگشت به سوریه نداشت و در آن زمان هیچ‌گونه تمایلات سیاسی نیز نداشت.

 

کامرون

دیوید کامرون، نخست‌وزیر انگلیس

کامرون پس از فارغ‌التحصیلی از دانشکده براسنوس آکسفورد لندن با دریافت مدرک شاگرد اولی، به مدت ۵ سال در مرکز تحقیقاتی حزب محافظه‌کار مشغول به فعالیت بود.

در حالی که کامرون به عنوان یک محقق پرتلاش و باهوش در مرکز تحقیقات حزب محافظه‌کار فعالیت می‌کرد، به عضویت باشگاه بولینگدون این دانشگاه نیز درآمد. این باشگاه به محلی که در آن مشروبات الکلی سنگین سرو می‌شد و رفتارهای خشن و بد در آن صورت می‌گرفت مشهور است و کامرون همواره از صحبت کردن در این‌باره خودداری می‌کرد.

 

کیم جونگ اون

کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی

اغلب مسائل زندگی جونگ اون به‌ویژه جوانی وی و حتی سال تولدش محرمانه و رمزآلود است. وی در دانشگاه نظامی کیم ایل سونگ حضور داشت و گفته می‌شود که پیش از ۳۰ سالگی به عنوان همراه کیم جونگ ایل، پدرش و رهبر سابق کره شمالی در بخش‌های نظامی حضور داشته است. زمانی که وضعیت سلامت پدرش بد شد، کیم به یک ژنرال نظامی ۴ ستاره و رئیس کمیته مرکزی ارتش در حزب کارگر تبدیل شده بود و از اعضای کمیته مرکزی آن محسوب می‌شد.

کیم یکی از هوادارن سرسخت تیم بسکتبال شیکاگو بود و دنیس رادمن بازیکن سابق این تیم را که در سال ۲۰۱۲ به کره شمالی رفت دوست داشت.

حسن روحانی، رئیس‌جمهوری ایران

وی پس از آنکه مدرک کارشناسی خود را در رشته حقوق قضایی در دانشگاه تهران گرفت، به شهرهای مختلف ایران سفر کرد و به ایراد سخنرانی‌هایی علیه شاه و در حمایت از آیت‌الله خمینی پرداخت. فعالیت‌های وی منجر به آن شد که روحانی ایران را ترک کند و به رهبر ایران که آن زمان در پاریس در تبعید بود، بپیوندد.

 

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=106616

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 3در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]