7

چرا لندن، چرا زن ها، چرا تکرار یک اتفاق ناگوار؟ +تصویر

  • کد خبر : 107439
  • ۰۲ آذر ۱۳۹۲ - ۲۰:۳۲

نگاه هایی که برده داری را در دوردست تاریخ جستجو می کردند حالا اما ردپایی بزرگ از آن را در کشوری می یابند که قدمتی طولانی در حقوق بشر غربی دارد و مدعی جدی آن در عصر حاضر است.

 
روز گذشته انتشار خبر حبس سه زن در خانه ای در لندن به مدت ۳۰ سال، مانند بمبی این شهر و جراید اروپا را لرزاند.
 
 
نگاه هایی که برده داری را در دوردست تاریخ جستجو می کردند حالا اما ردپایی بزرگ از آن را در کشوری می یابند که قدمتی طولانی در حقوق بشر غربی دارد و مدعی جدی آن در عصر حاضر است.
 
نگاه ها را از دوردست ها بگیرید هر خبری هست اینجاست، در کوچه پس کوچه های لندن، سه زن با سه تبار ناهمگون در خانه زن و شوهری وادار به بهره کشی می شده اند و پلیس امکان وجود موارد مشابه را انکار نمی کند، همه غافل از این سه زن و زن های دیگر، همسایه ها بی خبر، پلیس بی اطلاع. ظاهرا زندگی مدرن برای کسی مجالی نگذاشته تا سراغی از هم بگیرند.
 
اما روایت بی بی سی از این اتفاق غیرانسانی نشان می دهد لندن یکی از پایتخت های پرجمعیت دنیاست و خیلی از کسانی که در این شهر زندگی می کنند همسایه هایشان را نمی شناسند. به همین دلیل پلیس احتمال می دهد هم اینک موارد مشابه دیگری در این “درن دشت آسمان خراش آباد” وجود داشته باشد.
 

پلیس لندن طی گزارشی درباره این سه زن توضیحاتی می دهد: این زنان بدون خواست و اراده خودشان و در شرایط بردگی در این خانه نگهداری شده اند. یکی از زنان مالزیایی و شصت و نه ساله است؛ دیگری پنجاه و هفت ساله و ایرلندی و زن سوم سی ساله وبریتانیایی است.
 
گفته می شود این زنان به شدت وحشت زده اند و در وضعیت روحی نامساعدی به سر می برند.
 
جن کریسون، یکی از ساکنان منطقه ای که این سه زن در آن نگه داشته شده بودند به شبکه یورونیوز می گوید: «من وحشت زده ام اما متاسفانه تعجب نکرده ام. اتفاقا وقتی داشتم قدم می زدم این فکر به ذهنم رسید که چقدر راحت ممکن است چنین وقایعی در مرکز لندن رخ بدهد. سرگذشت این زنان من را خیلی ناراحت کرد اما متاسفانه باعث تعجب من نشد.»
 
 ماجرای آزادی این سه زن و سی سال بردگی آنها در بریتانیا سر و صدای زیادی به پا کرده و پلیس لندن گفته این مورد در بریتانیا بی سابقه بوده است.
 
جیمز بروکنشایر، معاون وزارت کشور بریتانیا، می گوید خیلی ها فکر می کنند برده داری به تاریخ پیوسته اما واقعیت غم انگیز این است که هر ساله پلیس گزارش های بیشتری از ادامه اشکالی از برده داری در بریتانیا دریافت می کند.
 
کوین هایلند، رییس بخش مربوط به قاچاق انسان در اداره پلیس لندن گر چه سعی دارد آن را یک مورد استثنایی بخواند، اما با اعتراف به اینکه در بخش خود با موارد زیادی از جمله برده داری و کار اجباری مواجه بوده می گوید: “ما مواردی را دیده بودیم که افرادی کسانی را به مدت ده سال در حبس نگه داشته بودند اما هرگز موردی در این ابعاد ندیده بودیم.”
 
 
 
بیشتر بخوانید:
باور اینکه این اتفاقات در اروپا و لندن رخ داده باشد شاید برای بسیاری اندکی سخت باشد. اما واقعیت روشن این است که این قاره به همراه آمریکا یکی از مقصدهای بزرگ برده داری در دنیا هستند.
 
دویچه وله نوشت: در گزارش کمیسیون تحقیق پارلمان اروپا که روزنامه آلمانی اشپیگل آن را انتشار داد، آمده است: در اتحادیه اروپا ۸۸۰ هزار کارگر به گونه‌ای در شرایط «بردگی مدرن» به کار گمارده شده‌اند. وضعیت زندگی این کارگران بسیار سخت است و بسیاری از آنها به روسپی‌گری کشیده شده‌اند.
 

این گزارش که شاید هرگز توان نشان دادن ابعاد واقعی این فاجعه ضد انسانی در اروپا را نداشته باشد اما می افزاید: آنها در«برده مدرن» زندگی می‌کنند و بیش از یک چهارم این افراد مورد سوءاستفاده‌های جنسی قرار می‌گیرند.
 
به گزارش یورونیوز، قاچاق انسان و برده داری جنایتی علیه بشریت است و هنوز در سراسر جهان دیده می شود. گمان می‌رود که حدود سه چهارم بیشتر زنان جوان و دختران کم‌سن، اسیر دنیای تیره و ترس‌آور قاچاق سکس شده‌اند. این صنعت در دنیای غرب رو به رونق است و در اینجا در اروپا جای پایش را محکم کرده است. قربانیان این جنایت زنان و دختران جوان هستند که به منظور سوء استفاده جنسی، کار اجباری، گدایی اجباری یا حتی برای اعضای بدن، اسیرمی شوند.
 
قانون مبارزه با قاچاق انسان در سال ۲۰۱۱ در کمیسیون اروپا تصویب شد، اما تاکنون تنها۶ کشور در این اتحایه این قانون را وارد قوانین داخلی خود کرده‌اند.
نامه
لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=107439

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]