3

حادثه هفتم تیر آموزنده بود و ریشه‌های بسیار زیادی دارد

  • کد خبر : 132907
  • ۰۶ تیر ۱۳۹۳ - ۲۳:۲۶

وزیر اطلاعات گفت:‌ طی نشستی با رئس جمهور بنده از بی‌مهری بعضی‌ها نسبت به مقام معظم رهبری گله کردم که ایشان گفتند آنان اشتباه می‌کنند چرا که اگر رهبری تضعیف شوند همه ما تضعیف می‌شویم.

حجت‌الاسلام سیدمحمود علوی وزیر اطلاعات عصر امروز جمعه در دومین روز از مراسم سی‌وسومین سالگرد شهدای هفتم تیر که در مجتمع فرهنگی انقلاب اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: در نشستی با رئیس جمهور من از بی‌مهری بعضی‌ها نسبت به مقام معظم رهبری گله کردم که آقای روحانی گفتند آنان اشتباه می‌کنند چرا که اگر رهبری تضعیف شوند همه ما تضعیف می‌شویم.

وی افزود: امروز نظام جمهوری اسلامی مدوین شهدای هفتم تیر است و همه ما باید مدیون شخصیت‌هایی همچون شهید بهشتی باشیم.

وزیر اطلاعات به تحولات عراق نیز اشاره و خاطرنشان کرد: امروز دشمنان درصدد اینند که با دست خود مسلمانان به مسلمانان ضربه بزنند به گونه‌ای که وزیر خارجه اسرائیل می‌گوید چقدر لذت‌بخش با دست خود مسلمانان به مسلمانان ضربه وارد کنیم.

علوی ادامه داد: امروز چند مسلمان ساده لوح در کشورهای منطقه که به تکفیر پرداخته‌اند می‌خواهند در جهان اسلام خونریزی به‌پا کنند و هدف اصلی آنان نیز جمهوری اسلامی است بنابراین ما نیاز به وحدت و برادری داریم و باید آن را حفظ کنیم.

وزیر اطلاعات به حادثه هفتم تیر اشاره و اظهار داشت: ما در طول تاریخ اتفاقاتی زیادی داریم، بعضی از اتفاقات به بوته فراموشی می‌نشینند و برخی دیگر از اتفاقات غبار فراموشی بر آن نخواهد نشست که یکی از آن اتفاقات همان حادثه هفتم تیر است.

علوی با بیان اینکه حادثه هفتم تیر آموزنده بود و ریشه‌های بسیار زیادی دارد، گفت: در هفتم تیر سال ۶۰ جمعی از نخبگان و فرهیختگان جامعه به شهادت رسیده‌اند، بنابراین این مسأله کوچکی نبود و باید واکاوی کنیم که چرا هفتم تیر به وجود آمد.

وی برای ریشه‌یابی حادثه هفتم تیر گریزی به تاریخ صدر اسلام زد و گفت: در زمان پیامبر(ص) عده‌ای می‌خواستند از مسجد علیه مؤسس مسجد اقدام کنند و شرایط تا جایی پیش رفت که از قرآن علیه حضرت علی(ع) استفاده کردند.

وزیر اطلاعات با بیان اینکه امام راحل(ره) در جریان انقلاب با رهبری هوشمندانه خود در برابر هیچ مانعی خم به ابرو نمی‌آورد، تصریح کرد: انقلاب اسلامی با همراهی مردم به پیروزی رسید، بنابراین این پیروزی صرفاً پیروزی امام(ره) نبود بلکه پیروزی امام(ره) و مردم محسوب می‌شد، نه پیروزی جریان خاصی.

علوی به سهم‌خواهی برخی جریانات بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره و خاطرنشان کرد: بعضی از جریانات معتقد بودند که باید در برابر نظام شاهنشاهی دست به اسلحه برد و نوعی تفکرات مارکسیستی داشتند، اما اسلام را نیز با خود حمل می‌کردند، اما همه می‌دانند که انقلاب اسلامی با یک حرکت مسلحانه به پیروزی نرسید.

وی اضافه کرد: امام راحل(ره) از همان ابتدا مردم را بسیج کردند و معتقد بودند خون بر شمشیر پیروز است و با همین نگرش، سبب شد تا کاخ‌های ستمگران به لرزه درآید.

وزیر اطلاعات با تأکید بر اینکه امام(ره) نیروهای مسلح را فرزندان این مملکت می‌دانست و نه رژیم، خاطرنشان کرد: وقتی مرحوم عسکراولادی به امام گفتند که ما آنقدر اسلحه داریم که نیاز نیست جواب گلوله را با گلوله دهیم، امام فرمودند ارتش متعلق به مردم است و فرزندان این ملت در ارتش خدمت می‌کنند. بنابراین در فرهنگ امام(ره) جنگ مسلحانه وجود نداشت.

به اعتقاد وزیر اطلاعات پس از پیروزی انقلاب اسلامی برخی از جریانات ادعای اثرگذاری بیشتری در این انقلاب داشتند بنابراین سهم‌خواهی آنان شروع شد و به جای اینکه با اندیشمندان تحول ساختار را بررسی کنند به دنبال سهم‌خواهی بودند.

علوی ادامه داد: یک عده هم فریب شعار آنان را خوردند و یا با آنان همراهی و تحت تأثیر تبلیغات آنان قرار گرفتند و همین امر سبب شد گروهک‌ها شکل بگیرند و جوانان ما حزب گروهک‌های بی‌ریشه‌ای که تأثیری در انقلاب نداشتند قرار گرفتند. همین جا بود که پرچم سترگ با دست شهید مظلوم بهشتی برافراشته شد.

وی به تأثیر حزب جمهوری اسلامی اشاره و خاطرنشان کرد: زیر سقف حزب جمهوری اسلامی رهنمودهای امام(ره) ضمانت اجرایی پیدا می‌کرد.

علوی افزود: همین شخصیت آیت‌الله شهید بهشتی بود که سبب شد منافقین دست به ترور شخصیتی ایشان بزنند و تهمت پشت تهمت را قطار کنند. آنان با مرگ بر مرتجع نیروهای خط امام را مرتجع خواندند.

«آنان مرحوم طالقانی را که در بین مردم از محبوبیت خاصی برخوردار بودند مقابل امام قرار دادند که می‌گفت من برای حرکت و جان تازه پیش امام می‌روم، بنابراین هر چه آنان به مرحوم طالقانی نسبت می‌دادند دیگر طالقانی نبود که بگوید اینان دروغ می‌گویند؛ آنان شعار مصدق را سر می‌دادند تا معیارهایی که توسط امام(ره) مطرح شده بود را با ملی‌گرایی کمرنگ کنند و امپراطوری رسانه‌های خارجی به حمایت جریان مقابل خط امام می‌پرداختند.»

وزیر اطلاعات خاطرنشان کرد: منافقین عنوان اسلام را یدک می‌کشیدند اما به امام و اسلام تعهدی نداشتند، بلکه به تعبیر امام راحل آنها به اسلام تعهد نداشتند بلکه تمسک داشتند.

وی به جمله معروف شهید بهشتی مبنی بر اینکه به آمریکا بگویید از ما عصبانی باش و از عصبانیت بمیر، اشاره و تصریح کرد: این شخصیت توسط منافقین عنصر وابسته به آمریکا معرفی می‌شد و می‌گفتند بهشتی امریکایی است. حتی آنان شعار می‌دادند «بهشتی، بهشتی طالقانی را تو کشتی» تا از محبوبیت طالقانی برای بی‌اثر کردن شهید بهشتی استفاده کنند، چون منطق آنان در برابر شهید بهشتی جایی نداشت، بنابراین ایشان را باید از تأثیر می‌انداختند.

علوی با بیان اینکه منافقین حتی گفتند بهشتی یک سرمایه‌دار است، گفت: وقتی شهید بهشتی شهید شد، همه دیدند که ایشان چه زندگی معمولی و خانه‌ای ساده دارند. امروز همه متوجه شده‌اند چه کسی عنصر آمریکایی، مرتجع و خون مملکت را مکیده است، اما آن روز چقدر اینها را باور کردند.

وی با تأکید بر اینکه اگر شهید بهشتی در آن زمان در انتخابات سراسری مثل ریاست‌جمهوری شرکت می‌کرد معلوم نبود ۱۰ درصد آرا را به خود اختصاص دهد، گفت: خیلی‌ها فکر می‌کردند بهشتی یک عنصر امریکایی است، به همین دلیل بود که امام(ره) فرمود بهشتی مظلوم بود.

وزیر اطلاعات خاطرنشان کرد: امروز از شهید بهشتی به عنوان معمار قوه قضائیه یاد می‌شود اما محدود کردن ایشان در قوه قضائیه نوعی حق‌کشی به شمار می‌آید، چرا که شهید بهشتی در معماری انقلاب اسلامی نقش بسیاری داشته است.

به گفته علوی، وقتی شهید بهشتی به شهادت رسید تازه مردم فهمیدند چه کسی را از دست داده‌اند و شعار دادند «آمریکا در چه فکریه ایران پر از بهشتیه»، اما ایران پر از بهشتی نبود، زیرا بهشتی فقط یکی بود.

وی با تأکید بر اینکه ایران باید قدر بهشتی‌هایش را بداند، تأکید کرد: انقلاب به بهشتی و بهشتیان نیاز دارد و همین امر سبب شد منافقین برای ترور شهید بهشتی دروغ، تهمت و حرمت بگویند چون در ایدئولوژی آنها هدف وسیله را توجیه می‌کند.

وزیر اطلاعات با تأکید بر اینکه امروز مسیر حفظ وحدت انقلاب و نظام همین چارچوب احکام اسلامی و ارزش‌های اخلاقی است، گفت: امروز باید بهشتی‌های زمانمان را حفظ کنیم، چرا که هفتم تیر سال ۶۰ اگر فاجعه‌ای به وجود آمد به خاطر انحراف از مسیر رهبری (امام) بود و فاجعه سال ۸۸ نیز به همین دلیل رخ داد، اما هوشیاری مردم نمی‌گذارد آن فاجعه‌ها تکرار شود.

فارس/علوی اظهار تأسف کرد: امروز یک عده برای رسیدن به اهداف سیاسی خود دروغ‌پردازی، هتک‌حرمت و از احکام عدول می‌کنند و از همه تأسف‌بارتر این است که کسانی این کارها را می‌کنند که خودشان را مؤمن و ولایتمدار می‌دانند اما این کارها با تقوا جور درنمی‌آید.

وی افزود: امروز متأسفانه در بعضی از رسانه‌ها انواع دروغ‌پردازی‌ها به وجود آمده و چهره‌های خدوم نظام مورد حمله قرار می‌گیرند.

وزیر اطلاعات تأکید کرد: امروز در رأس قوه مجریه فقیهی که عضو مجلس خبرگان رهبری است و سابقه امنیتی و نظامی دارد، قرار دارد و در قوه قضائیه نیز فردی مجتهد و در قوه مقننه نیز یک شخصیت فرهیخته قرار دارند، اما بی‌محابا با حیثیت آنها بازی می‌شود.

وزیر اطلاعات به حوادث ۲ الی ۳ سال پیش حرم مطهر امام(ره) اشاره و خاطرنشان کرد: عده‌ای سه سال پیش در ۱۴ خرداد که نوه امام هو کشیدند و باز ۲ سال پیش در قم رئیس قوه مقننه را هتک حرمت کردند و در جوار حضرت ثامن الحجج مراسم احیای حضرت آقای ناطق نوری را به هم زدند بنابراین این کارها نمونه کارهایی بود که در زمان شهید بهشتی می‌دیدیم.

علوی تأکید کرد: تا زمانی که رهبری اقدامات آنان را تقبیح نکرده بودند حاضر به تعدیل عملکرد خود نشدند، مگر باید حتماً رهبری بگویند تا ما قبح کار را درک کنیم.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=132907

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]