محسن روحانی در تشریح جزئیات ساماندهی سهمیههای بنزین و گازوئیل خودروها، گفت: سامان دهی کارتهای بنزین موتورسیکلتهای فاقد پلاک ملی در بازه زمانی فشرده ای انجام شد؛ به گونهای که از سال ١٣٨۶ تاکنون ٧ میلیون قطعه کارت سوخت موتورسیکلت، تولید و از طریق کلانتریها به مالکان آنها تحویل شده است.
مهر/مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با اعلام اینکه در این مدت یک میلیون و ٩٠٠ هزار قطعه کارت سوخت دیگر نیز به کارت موتورسیکلت فاقد پلاک اضافه شده بود که ساماندهی شدند، از مسدود شدن پنج میلیون کارت سوخت موتورسیکلت از دی ماه سال گذشته تا خرداد ماه امسال خبر داد.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه فرسوده بودن (سن بالای ١٠ سال) و فاقد پلاک بودن، از مهمترین دلایل ابطال کارت موتورسیکلتها در این مدت بوده است، اظهار داشت: از یکسال گذشته تا پایان مردادماه امسال نیز نزدیک به سه میلیون قطعه کارت سوخت، شخصی سازی و برای رانندگان آنها ارسال شده است.
مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی در تشریح ساماندهی کارتهای سوخت خودروهای بنزین سوز شخصی و عمومی توضیح داد: با توجه به زیرساختهای ایجاد شده، از دی ماه سال گذشته تا خرداد ماه امسال، ١٨٠ هزار قطعه کارت سوخت فعال این دسته از خودروهای فرسوده بالای ٢۵ سال سن، سوخت.
وی با یادآوری اینکه نزدیک به ٧٩٠ هزار کارت سوخت خودروهای دیزلی در دست بازنگری است، تاکید کرد: خودروهای دیزلی ٩ گروه هستند که کلاس بندی آنها با کلاس بندی تعیین شده در سازمان پایانه ها تفاوت دارد.
مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایرانبا بیان اینکه بازنگری کارتهای سوخت خودروهای دیزلی زیر ١٠ تن نخستین گام در این زمینه است که پلیس راهور ناجا در حال شناسایی و ارسال اطلاعات آنها به سامانه هوشمند شرکت ملی پخش برای صدور کارت سوخت جدید است، گفت: بازنگری در کارت سوخت خودروهای مسافربر زیر ٢٠ نفر، ٢٠ تا ۴٠ نفر و ۴٠ نفر به بالا نیز از دیگر موارد در دست اجراست که با مدیریت ستاد سوخت انجام می شود.
این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به بازنگری در خصوص کارتهای سوخت خودروهای دیزلی و با توجه به آن که متولی تعیین سهمیه سوخت ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت است، سهمیه بندی سوخت عادلانه خواهد شد.