وی در جمع معلمان و دانش آموزان فیلم ساز جشنواره بین المللی در تبیین اهداف ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز خاطرنشان ساخت: وقتی از مفهوم مبارزه استفاده می کنیم، شاید ابتدا یک حرکت سخت افزاری به ذهن مخاطب خطور می کند، در حالیکه بخش عمده ی مبارزه، تربیت نسل مسئول و همین کاری است که شما معلمان و دانش آموزان هنرمندان انجام می دهید. مبارزه واقعی تربیت نسلی است که مضرات کالای قاچاق را به جامعه متذکر شود و اجازه ندهد که جامعه در دام تهدیدها و مضرات کالای قاچاق بیفتد.
افراسیابی افزود: ۷۰ درصد اقدامات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اقدامات پیشگیرانه شامل اصلاح ساختارها و قوانین و فرهنگسازی است. بنابراین باید بیش از گذشته به پیوند میان مدارس و مبارزه با قاچاق کالا و ارز فکر کنیم و اجازه دهیم مبارزه با کالای قاچاق و قاچاق کالا و ارز از این طریق به یک نهضت مردمی و عمومی تبدیل شود.
معاون اداره کل فرهنگی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سخنان خود ادامه داد: ما برای اصلاح جامعه جز اعتماد به معلمان هنرمندان و دانش آموزان خوب، آرمانگرا و پاک فترت حاضر در نظام آموزشی کشور راه دیگری نداریم. باید به معلمان و دانش آموزان اعتماد کرد و همه ی امکانات سخت افزاری و نرم افزاری نهادهای دولتی را به میدان آورد.
وی در این خصوص تصریح کرد: ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز آماده است از همه ایده ها و طرح های خوب معلمان و دانش آموزان فیلم ساز در مسیر تحقق اقتصاد پاک، افزایش تولید ملی، اصلاح الگوی مصرف و سبک زندگی مردم و در نهایت پرورش نسلی مسئول که خواهان تولید کالای با کیفیت داخلی و دارای قدرت رقابت با کالای خارجی و همین طور متناسب با نیاز جامعه است و هر محور دیگری که منجر به تحقق اقتصاد پاک و تربیت نسلی مسئول و تقویت اقتصاد مقاومتی شود حمایت کند.
لازم به ذکر است فیلمهای بهار نارنج ساخته ی مرجان اشرفی زاده و انیمیشن ساخت ایران ساخته ی رضا سربخش به ترتیب حائز رتبه های اول و دوم جشنواره بین المللی فیلم رشد در بخش فیلمهای مبارزه با قاچاق کالا و ارز شده و جوایز خود را از غلامرضا مندوزئی؛ رئیس اداره ی هنری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز دریافت کردند.