وی در بدو ورود به قم، در مدرسه فیضیه مستقر شد. در آن زمان، آیتالله بروجردی، از برخی طلاب به سبب آشنایی با میزان توانایی علمی آنان، امتحان به عمل میآورد.
آیتالله یزدی با شرکت در دروس سطح، کتابهای رسائل، مکاسب و کفایهالاصول را به خوبی فراگرفت و در درس خارج علمای بزرگ حوزه، از جمله آیتالله بروجردی(ره) و امام خمینی(ره) شرکت کرد.
تلاش علمی وی در آن سالها باعث شد تا بتواند از حضرت امام خمینی(ره) اجازه نامه اجتهاد دریافت کند. وی در درس خارج علمای بزرگی همچون آیتالله بروجردی(ره)، آیتالله اراکی، آیتالله شیخ محمدتقی آملی، آیتالله شاهرودی و نیز یک دوره کامل در درس خارج امام خمینی(ره) شرکت کرد.
آیتالله محمد یزدی، از آغازین روزهای تأسیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، با آن همکاری داشته است. وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره در خدمت نظام و بازوی توانای امام و رهبری بود.
وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز همواره در خدمت نظام و بازوی توانای امام و رهبری بودهاست و در مسئولیتهای بسیار مهمی، ایفای نقش نمودهاند که برخی از آنها بدین شرح است:
ریاست دادگاه انقلاب اسلامی قم
ریاست دفتر امام خمینی(ره) در قم
نمایندگی مجلس خبرگان قانون اساسی
نمایندگی مجلس شورای اسلامی در دو دوره متوالی(دوره اول از قم و دوره دوم از تهران)
نائبرئیس مجلس شورای اسلامی
عضویت در شورای نگهبان، پس از استعفای آیتالله صافی گلپایگانی
عضویت در شورای بازنگری قانون اساسی
ریاست قوه قضائیه با حکم مقام معظم رهبری، در دو دوره پنج ساله
نمایندگی حزب جمهوری اسلامی در هیئت سه نفره حل اختلاف بین مرحوم رجایی و بنیصدر
نمایندگی مجلس خبرگان رهبری
نائبرئیس و قائممقام اجرایی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
عضو و رئیس شورای عالی حوزههای علمیه
عضو و رئیس شورای پیشبرد و ارتقاء حوزه
آیتالله یزدی، هماکنون عضو شورای نگهبان، عضو و رئیس شورای عالی حوزههای علمیه است و در حوزه علمیه قم نیز، به تدریس و پرورش شاگردان مفید برای مکتب تشیع میپردازد.
منبع: میزان