به هر حال و به هر نحوی و با جریمه شدن راننده؛ خودور اجازه تردد را گرفت، کما اینکه راننده گلایه میکرد که اصلاً او هیچ تقصیری ندارد و چرا باید از حقوقش این جریمه را بپردازد، در حالیکه باید روابط عمومی سازمان مربوطه تمهیدات لازم را میاندیشید. در هر صورت و با وجود شرایط خاص؛ خودرو مذکور که باعث گلایه خبرنگاران از وضعیت این اعزام شده بود به حرکت خود ادامه داد، اما برخی از خبرنگاران نیز به شوخی و کنایه جان باختن این دو دانش آموز را نشات گرفته از همین بیتوجهی مسئولان سازمان مربوطه عنوان میکردند، کما اینکه در نهایت ماجرای این حادثه مرگبار به صورت دیگری رقم خورد.
براین اساس با ورود خبرنگاران به اردوگاه مهر انزلی، مراسمی نیز با حضور محمد فرهادی رئیس جمعیت هلال احمر در آن زمان که بعدها به عنوان وزیر علوم منصوب شد برگزار شد، در طول مراسم مذکور نیز، وحید قبادی دانا رئیس جوانان هلال احمر در سخنرانیاش به علت مرگ این دو دانش آموز اشاراتی کرد از جمله اینکه عنوان کرد: «این دانش آموزان پس از مخالفت مسئولان سازمان جوانان هلال احمر، با قبول مسئولیت مربی دیگری که کارمند آموزش و پرورش بود به دریا رفتند».
در نهایت پس از کش و قوسهای این مراسم، زمان برگشتن به تهران شد و این درحالی بود که فرهادی رئیس جمعیت هلال احمر با یک بالگرد به انزلی آمده بود، چون به همراه تهیه گزارش و مطلب خبری، عکاسی هم میکردم فرصتی پیش آمد تا به همراه رئیس جمعیت هلال احمر و دیگر مسئولان با بالگرد به تهران برگردم، و حال اصل ماجرای «عکاسی آقای وزیر بر فراز ۸ هزار پای آسمان» از این پرواز کلید خورد.
در طول پرواز بر فراز آسمان، عکاسی از محیط بیرون و داخل کابین خلبان و سرنشینان را انجام میدادم و عکسهای هم از فرهادی که هم اکنون وزیر علوم است میگرفتم که در یک لحظه فرهادی روبهم کرد و گفت: «عکاسی چی میکنی؟ دوربینتو بده من هم چند تا عکس بگیرم»، و این رویداد منشاء اتفاق جالبی شد تا بتوانم از این رخداد چند عکس با تلفن همراهم بگیرم و باعث تولید این گزارش شود و در نهایت وزیر علوم نیز برای نخستینبار بر فراز ۸ هزار پایی آسمان گرفتن چند فریم عکاسی را تجربه کند.