منصور حقیقتپور عصر امروز در جلسه بررسی مشکلات تخریب گردنه حیران در اردبیل اظهار کرد: بنده بارها از وزارت کشور و راه و شهرسازی خواستم تا با مسئولیتی تام مدیریت گردنه حیران به استان اردبیل واگذار شود چراکه این گردنه و گذر از آن برای مردم استان اردبیل مهم و تأثیرگذار است در حالی که استان همجوار کمترین بهره را از این محور مواصلاتی دارد.
وی با بیان اینکه به هیچ وجه با برنامه و هدفگذاری مشخص سعی نشده تا زیباییها و اهمیت گردنه حیران و مدیریت مطلوب آن مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: اگر این مدیریت به شکل واقعی به استان اردبیل واگذار شود قطعاً اجازه نمیدهیم تا بیشتر از این منطقه زیبای حیران تخریب شود و هر روز شاهد برافراشته شدن ویلاها و آپارتمانها برای عدهای از سودجویان نباشیم.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: ما در تلاش هستیم تا طرح واگذاری مدیریت کل مسیر حیران به استان اردبیل از سوی وزارت کشور و دیگر مسئولان امر مورد توجه و دقت نظر قرار گیرد چراکه ما این توانمندی را داریم تا در این عرصه بتوانیم مدیریتی شایستهتر از استان گیلان را در این عرصه داشته باشیم.
فارس/حقیقتپور با اشاره به تخریبهای بسیار زیاد در عرصه طبیعی منطقه زیبای حیران که مسئولان گیلان مدعی مدیریت آن هستند، افزود: واقعاً جای تأسف دارد که علاوه بر ساخت و سازهای نابجا مجوزهایی در این منطقه صادر شده تا برداشت معادن به شکل غیراصولی و فزاینده انجام شود که با این روند در کمتر از دو سه سال آینده باید فاتحه سر زندگی حیران را خواند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: امیدواریم با پیشنهادات، نامهنگاریها و مذاکراتی که در حال انجام داریم مدیریت کل مسیر حیران به استان اردبیل واگذار شود تا همان طوریکه ما در حوزه راه و نیروهای امدادی خدمات کیفیتر و مطلوبتری را در این عرصه انجام میدهیم، بتوانیم در نگهداری و صیانت از این منطقه نیز تلاش جدیتر و بیشتری را داشته باشیم.
عضو مجمع نمایندگان استان اردبیل اضافه کرد: امیدواریم در یک فرآیند مطلوب عرصه مدیریتی منابع طبیعی و اراضی ملی مورد صیانت و نگهداری واقعی قرار گیرد تا تعرض و دست درازی به آنها به حداقل برسد.