تغییر و تائید چارت سازمانی وزارت ورزش و جوانان پس از جدایی معاونت ورزش همگانی و بانوان یکی از مهمترین برنامههای گودرزی، وزیر پیشین ورزش و جوانان در روزهای نخست بود اما این چارت با وجود ارسال به مراجع ذیصلاح ظاهراً تائید نشد.
گودرزی، وزیر پیشین ورزش و جوانان ۷ شهریور ۱۳۹۴ در نشست هماندیشی اعضای هیئت علمی و صاحب نظران حوزه علوم ورزشی در مورد جدایی معاونت بانوان و همگانی و تغییر در ساختار وزارت ورزش گفته بود: «برای اولین بار در وزارت ورزش و جوانان معاونت ورزشهای همگانی و بانوان را از یکدیگر تفکیک کردیم تا هر یک در جایگاه خود کارهایشان را دنبال کنند. طبق قانون هر وزارتخانه باید ۵ معاونت داشته باشد و با توجه به اینکه حوزه جوانان نیز در وزارت ورزش گنجانده شده، در این زمینه دچار مشکل شدیم. تا به امروز هنوز از مراجع ذیربط مجوز لازم و نهایی را برای این کار دریافت نکردهایم.»
تصویر بالا، چارت وزارت ورزش و جوانان است که به صورت قانونی باید ۵ معاونت داشته باشد، چارت وزارتخانهای که هماکنون سلطانیفر مسئول آن است و از اینکه باید ۵ معاونت داشته باشد ابراز بیاطلاعی میکند.
خبرگزاری تسنیم، پیش از این در گزارشی به موضوعانتصابهای غیرقانونی در وزارت ورزش پرداخت و در این مدت نیز پیگیر آن بود. با این حال سلطانیفر روز چهارشنبه گذشته در گفتوگو با تسنیم و در پاسخ به این سوال که طبق قانون وزارت ورزش باید ۵ معاونت داشته باشد اما در حال حاضر ۷ معاونت دارد و علت این کار چیست، گفت: «چه کسی گفته ۵ معاونت؟ اگر مستندی در این باره هست ارائه کنید.»
برای پاسخ به این سؤال علاوه بر چارتی که تصویر آن در بالا آمده باید به قانون مراجعه کرد. در فصل چهارم و در بند د ماده ۲۹ قانون خدمات کشوری آمده است:
«هر کدام از وزارتخانهها و سازمانهای مستقل که تحت نظر معاون رئیسجمهور اداره میشوند، میتوانند حداکثر(۵) معاون و سایر موسسات دولتی حداکثر(۳) معاون یا عناوین مشابه در ساختار تشکیلاتی خود پیش بینی نمایند و متناسب با حجم کار و تنوع وظایف و تعداد پستهای سازمانی هر معاون میتواند حداکثر(۵) مدیر کل یا مدیر یا رئیس یا عناوین مشابه داشته باشد.» (تصویر زیر)
این یکی از بندهای قانون خدمات کشوری است که در آن به صورت صریح ذکر شده هر وزارتخانه حداکثر باید ۵ معاونت داشته باشد، موضوعی که وزیر پیشین ورزش نیز به آن اشاره کرده و به دنبال تائید و تغییر چارت وزارت ورزش بود ولی سلطانیفر از این موضوع اعلام بیاطلاعی کرده است. در حال حاضر وزارت ورزش با ۷ معاونت به کار خود ادامه میدهد (معاونت حرفهای و قهرمانی، معاونت توسعه ورزش همگانی، معاونت امور بانوان، معاونت فرهنگی، معاونت جوانان، معاونت مالی و پشتیبانی، معاونت حقوقی و امور مجلس) و باید دید وزیر ورزش پس از ارائه این مستندات چه تصمیمی در مورد چارت وزارتخانه و معاونتهایش خواهد داشت. نکته قابل توجه اینجاست که در این مدت چگونه وزارت ورزش با ۷ معاونت فعالیت کرده و هر معاونت نیز برای خود بودجه مستقل داشته است؟ شاید آنها هم قانون را نمیدانند!