:
زنان دارای رفتارهای پرخطر در معرض ابتلا به ایدز
وی ، دانش و مهارت ، اقدامات رسانه ای در جمعیت های بزرگ ، فهرست ارایه دهندگان خدمت، همکاری های بین بخشی و تغییر در رویه سازمان ها را از جمله استراتژی های تامین سلامت مردم برشمرد.
مدیرکل دفتر آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی با بیان اینکه همکاری های بین بخشی در کنترل بیماری ها لازم بوده اما کافی نیست، افزود: ایران توانسته در کاهش آسیب های ناشی از اعتیاد و همچنین شیوع لجام گسیخته اچ.آی.وی اقدامات خوبی انجام دهد و این بیماری را در معتادان تزریقی کنترل کند.
وی ، ارتقای معنویت، کاهش فقر ، بیکاری، طلاق، آسیب های اجتماعی ، تحکیم بنیان خانواده و تقویت سرمایه های اجتماعی را از راهکارهای لازم برای کاهش آمار اچ.آی.وی در کشور برشمرد.
وی ، شیرخواران و یتیمان ایدز را از جمله افراد پرخطر در معرض اچ.آی.وی دانست و گفت: تغییر الگوی انتقال ایدز باعث افزایش تعداد شیرخواران و کودکان مبتلا به ایدز شده است.
مدیرکل دفتر آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی ، زنان دارای رفتارهای پرخطر و کودکان کار و خیابان را نیز از دیگر اقشار پرخطر در معرض ابتلا به ایدز عنوان کرد.
فرید، ارسال بخشنامه به مراکز بهزیستی استان ها برای پذیرش مبتلایان به اچ.آی.وی را از دیگر اقدامات سازمان بهزیستی برشمرد و گفت: در زمینه بیمه مبتلایان به ایدز باید اقدامات سازنده ای انجام شود که سازمان بهزیستی در این زمینه در حال انجام اقداماتی است.
وی به راه اندازی ۱۰۷ مرکز گذری معتادان، ۲۷ سرپناه شبانه و ۱۱۱ تیم سیار در شش ماهه اول امسال اشاره کرد و گفت: راه اندازی ۱۷ مرکز گذری معتادان، پنج مرکز سرپناه شبانه ، ۳۲ تیم سیار ، تربیت ۱۵۰ مربی پیشگیری از ایدز و آموزش ۱۴۲ هزار و ۸۱۱ نفر از گروه های پرخطر و همچنین توزیع چندمیلیون سوزن، سرنگ و کاندوم از دیگر اقدامات سازمان بهزیستی برای پیشگیری از ایدز است.