به گزارش افق نیوز ، در این رابطه “خانکه” با توصیه به مردم برای مطالبه گری از نهادهای به مانند شهرداری برای گرفتن اطلاعات گسل منازلشان عنوان کرد: یکی از بهترین راهها این است که مردم در زمان خرید خانه جدید؛ به نهادهای مرتبط شهرداری مراجعه کنند و نقشه خطرپذیری منزل را از نظر خطر پذیری در برابر گسل زلزله دریافت کنند.
عضو سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور ادامه داد: خوشبختانه این امکانات هم اکنون در تهران موجود است ولی این مردم هستند که باید از نهادهای مرتبط مطالبه گری کنند.
دبیر علمی هشتمین کنگره بین المللی سلامت در حوادث و بلایا با انتقاد از اینکه تهران به نوعی یکی از تجارتیترین شهرهای جهان شده است و این به مسئله بحرانخیزی آن دامن میزند، توضیح داد: متاسفانه مردم هر ازگاهی در سطح شهر ملاحظه میکنند که یک ساختمان تجاری بسیار بزرگ و بلند در حال ساخت است، درحالیکه باید برای هر متر مکعب ساخت یک بنا، محیطی جهت پارکینگ و فضای باز در نظر گرفت که این کار براساس استاندارد صورت نمیپذیرد.
خانکه با هشدار و ابراز نگرانی از ساخت و سازهای تجاری در تهران که مخل امنیت در زمان بحرانها است، خاطرنشان کرد: با چنین وضعیت شلوغ و محدود خیابانها واقع در زمان بحران و حادثه خودروی آمبولانس که نمیتواند پرواز کند، پس نیروهای امدادی چگونه خود را به محل حادثه برسانند! و واقعاً دسترسی امدادگران در زمان حادثه در پایتخت بسیار محدود خواهد بود.