گروه : آخرین اخبار » اخبار خطی » اردبیل » استانها » سیاسی » مجلس » ویژه
ساعت : ۶:۵۳
شناسه : 256083
تاریخ : ۱۶ تیر ۱۳۹۷
اختصاصی/ باید کل نهادهای که در حاکمیت قرار دارند یک صدا و هم سو با هم باشند اختصاصی/ باید کل نهادهای که در حاکمیت قرار دارند یک صدا و هم سو با هم باشند

در سیر تاریخی کشورمان ایران نشان می دهد که ما در وضعیت اقتصادی بدتر از امروز هم بودیم و توانسته ایم به خوبی آن را مدیریت و حل کنیم.

محمد فیضی عضو کمیسیون برنامه و بودجه و حمایت از تولید ملی و نظارت بر اصل ۴۴ قانون اساسی

به گزارش خبرنگار مجلس افق نیوز/ وضعیتی که امروز در کشور شاهد آن هستیم ربطی به تحریمها ندارد بلکه می توان گفت ناشی از یک شوکی است که بر اقتصاد کشور وارد شده است به طور مثال  شوکه خروج آمریکا از برجام و معمولا افرادی که در بازار هستند اوغلاین واین گونه تصمیم میگیرند و منتظر نمی شوند تا ببنید در سالهای آتی اتفاقی خواهد افتاد و در همان سال شروع به اقدام و فعالیت می کنند بلکه اقدام هایی که در سالهای آتی مدنظر آنها هست در همین سال انجام می دهند و راهکاری که حاکمیت باید برای حل این مشکل انجام دهد یک صدایی است.

باهمکاری، منسجم، همفکری یکدیگر، استراتژیک لازم را برنامه ریزی و طراحی با هم اقدام کنند و از یک نهاد خاص انتظار داشتند مثلا مشکلات را تقصیر آنها دانستند اشتباه است و باید کل نهادهای که در حاکمیت قرار دارند یک صدا و هم سو با هم باشند.الان زمان وحدت است و باید یک تصمیم جمعی گرفته و تمرکز خود را روی قرار دهیم.

در سیر تاریخی کشورمان ایران نشان می دهد که ما در وضعیت اقتصادی بدتر از امروز هم بودیم و توانسته ایم به خوبی آن را مدیریت و حل کنیم.

ما باید کارهایی که در قانون برنامه های توسعه و بودجه پیش بینی شده پیاده کنیم و فقط این برنامه ها در کتاب بی عمل نمانند.

راهکارهای عملیاتی موثری در این زمینه پیش بینی شده که با انجام آن موثر واقع شوند.

ما باید شاهد درآمد در دهک های بالا باشیم و تا این که دولت در مصارفش از این بابت خیالش راحت باشد و قانون هم اجازه داده تا سه دهک بالای جامعه را بیشتر توجه کنه و باید مواردی که در بودجه غیرضروری می باشد حذف شود و الویت های مهم کشور را مدنظر قرار بدیم.

شاید بیشتر تحلیل ها این گونه نشان دهد که در صورت تداوم وضعیت فعلی ما شاهد کاهش درامد نفتی و میزان فروش نفت باشیم و این از احتمالات است و باید فکر و برنامه ریزی شود که منابعی که به دست می آید در کجا استفاده شود و واقعیت این است که اتفاقاتی که در بسیاری از جریانات که در کشور ما رخ می دهد مربوط به منابع بیرونی است و اینگونه می توان گفت که در خارج از کشور مطرح می شود و در داخل انتظاراتی به وجود می آید و یکسری از مسائل پیش می آید.

به نظر من باید راهکارهای جدید را طراحی کرد.

وی تاکید کرد:

مالیات برعواید سرمایه یکی از موضوعات خوبی است که می توان روی آن فکر و برنامه ریزی کرد و باید دولت روی کالاهایی که به صورت غیرعرفی قیمت آنها افزایش پیدا می کند تمرکز کند تا از افزایش بی رویه آنها جلوگیری کند.