سالهاست که شیخ نور در معرض هجمههای بیاساسی است که از سوی مخالفانش یعنی آنانی است که با اعتدال و تحقق خواست اکثریت ملت نسبتی ندارند. این مخالفان هر روز یک وصله به حجتالاسلام والمسلمین ناطقنوری میچسبانند اما سالهاست که ادعاهایشان خریدار ندارد و خودشان از سوی مردم در جایگاه متهم قرار میگیرند. آخرین تلاش مخالفان، مطرح کردن نام ناطقنوری در پرونده اکبر طبری است. حمید رسایی، از اصولگرایان نزدیک به جبهه پایداری پنجم تیرماه با انتشار رشتهتوئیتی اتهاماتی را علیه علیاکبر ناطقنوری مطرح کرد و مدعی شد که او، علیمحمد بشارتی، وزیر کشور در دولت دوم هاشمیرفسنجانی را با «اصرار» واداشته تا اکبر طبری که سابقه عضویت در گروهک مجاهدین خلق را داشته «بدون نیاز به استعلامات رایج از مراکز امنیتی» به «فرمانداری شهرستان نور» منصوب کند و پس از آن در نیمه دهه هفتاد باز با «همان لابی» به قوه قضائیه فرستاده است. او همچنین تاکید کرده که مروی، معاون آیتا… شاهرودی در زمان ریاست بر دستگاه قضا در نامهای خطر حضور طبری را یادآوری و البته این گزاره را مطرح کرده که «لازم است در پرونده طبری، روابط وی با ناطقنوری مورد بررسی قرار گیرد. خصوصا درباره منبع تامین هزینه ساخت حوزه علمیه مجلل ناطقنوری در لواسان و ارتباطش با طبری.»
پاسخ دفتر ناطق به رسایی
پس از انتنشار ادعاهای رسایی بود که رئیس دفتر ناطقنوری عنوان کرد: آقای طبری اساسا هیچگاه فرماندار شهرستان نور نبوده است. ثانیا این شخص مطلقا و در هیچ دورهای نه آشنایی شخصی، نه ارتباط کاری و سازمانی، چه بهصورت مستقیم یا غیرمستقیم با حوزه علمیه، دفتر جناب آقای ناطقنوری یا شخص ایشان نداشته است. ثالثا برخلاف اظهارات حمید رسایی، نه تنها هیچ توصیهای برای آقای اکبر طبری از سوی جناب آقای ناطق وجود ندارد بلکه برعکس، در زمان مسئولیت ریاست فقید قوه قضائیه، جناب آقای ناطقنوری، صریحا ایشان را از مخاطرات احتمالی حضور افرادی در قوه قضائیه از جمله همین آقای طبری مطلع نمودند که بحمدا… شاهدین این موضوع در قید حیات هستند. رابعا همچنین با یک بررسی ساده اینترنتی، معلوم است که جناب آقای ناطق هرگز در سال ۹۵ با حکم رهبری معظم انقلاب، برکنار نشدهاند بلکه در سال ۹۶ به دلیل مصالحی که در همان مقطع، عمومی نیز گردید، از سمت بازرسی رهبری استعفا و کنارهگیری نمودهاند و ضمنا لازم به ذکر است برخلاف ادعای فرد مذکور، تا زمان حضور جناب آقای ناطق در بیت رهبری، هیچگونه ارجاعی در این خصوص وجود نداشته است. بدون تردید بله. اجازه بدهید به شما بگویم، بهرغم سعهصدر و تحمل بالای ایشان در برابر ظلمهایی از این دست که مسبوق به سابقه است، اینبار قصدی برای اغماض و سکوت در برابر نشر این اکاذیب با هدف تخریب شخصیت و تشویش اذهان عمومی ندارند. مراحل اولیه طرح شکایت صورت پذیرفته و اخبار تکمیلی در این باره، ظرف روزهای آتی در اختیار عموم قرار خواهد گرفت. امیدواریم رسیدگی سریع و عادلانه قضایی در این مورد، نقطه عطفی برای جلوگیری از این نوع سمپاشیها، لجنپراکنی در فضای جامعه و از دست رفتن اعتماد آسیبدیده مردم نسبت به خادمینشان باشد.»
پیگیری شکایت از رسایی
وکیل حجتالاسلام ناطقنوری با اشاره به شکایت ناطقنوری از اظهارات خلافواقع حمید رسایی اظهار کرد: شکایت از این فرد در دادسرای ویژه روحانیت تقدیم و دستور ثبت و شعبه رسیدگیکننده تعیین شده و مراحل تعقیب قضایی نامبرده درحال پیگیری است.
انتشار پاسخ رسایی در یک سایت؟
نکته قابل تامل آنجاست که رسایی در مقابل این موضوع سکوت کرده اما سایتی به نام «مصاف» متعلق به علیاکبر رائفیپور متنی را به عنوان پاسخ رسایی منتشر کرده که چنین است: ۱. بنده در توئیتی که منتشر کردم، هیچ اتهامی را متوجه آقای ناطقنوری نکردم و فقط سوالات و ابهامات موجود از جمله حمایتهای اداری از طبری و لزوم بررسی هزینه ساخت حوزه علمیه مجلل آقای ناطق در لواسان را تا حدودی مطرح کردم تا در مسیر رسیدگی پرونده مورد توجه قرار گیرد. ۲. ادعای عدم شناخت شخصی مطلق و عدم ارتباط کاری و سازمانی مستقیم و غیرمستقیم اکبر طبری با ناطقنوری به مزاح بیشتر شبیه است، آن هم درحالیکه طبری در زمان وزارت کشوری ناطقنوری، بخشدار منطقه بلده شهرستان نور شده و سپس در زمان ریاست وی بر مجلس و نمایندگی برادرش در حوزه انتخابیه نور و محمودآباد، به فرمانداری شهرستان محمودآباد منصوب میشود. درخصوص حامی مالی حوزه علمیه مجلل آقای ناطقنوری در لواسان و ادعای عدم حمایت طبری، لازم است با بررسی اسناد، ضابطان پرونده و قاضی دادگاه اعلام نتیجه کنند. ۳. ادعا شده که ناطقنوری هیچ توصیهای نسبت به طبری نداشته بلکه در دوره ریاست آیتا… شاهرودی، در این خصوص هشدار داده است. اولا طبری در زمان وزارت کشوری ناطقنوری، بخشدار و در دوره ریاست مجلس وی، فرماندار محمودآباد در کنار نور میشود که این بالاتر از هر توصیهای است. ثانیا اگر آقای ناطقنوری در جایگاه حساس مسئولیت بازرسی دفتر رهبری در این خصوص و پس از نامه هشدارآمیز مرحوم آقای مروی، نکاتی را به آیتا… شاهرودی یادآور شده، مستندات آن را منتشر کند. مخاطراتی که آقای ناطق نگرانش بوده و یادآور شده چه اموری بوده؟ در صورت صحت این ادعا چرا رئیس بازرسی این نهاد مهم، وقتی آقای شاهرودی به این مخاطرات توجه نکرده، موضوع را رها کرده است؟ ثالثا اگر ادعای مذکور را بپذیریم، صراحتا دفتر وی به سکوت ناطقنوری در دوره ریاست آقای آملی لاریجانی اذعان میکند! سوال این است که چرا ناطقنوری فقط در دوره آقای شاهرودی احساس خطر کرده و درباره طبری تذکر داده ولی با اینکه در دوره آقای آملی لاریجانی هم مسئولیت بازرسی را داشته، اما ادعان میکند که این نکات را به وی یادآور نشده است؟ چرا سکوت کرده است؟ ۴. در متن توئیت اول به عزل یا برکناری آقای ناطق از بازرسی اشاره نشده بلکه تعبیر کنار گذاشتن وی بهکار برده شده. بدیهی است که استعفای آقای ناطق میتوانست مورد پذیرش قرار نگیرد و ایشان کنار گذاشته نشود. دفتر وی درباره اینکه چرا وی به تصمیم استعفا سوق داده شد نیز چیزی نگفته است و شاید اگر به دلایل استعفا در ماههای نزدیک به انتخابات هم اشاره میشد، بجا بود. ۵. بنده برای حضور در دادگاه و طرح سوالات مهمتر همراه با مستندات آمادگی دارم.
منبع: دیدهبان