به گزارش افق انلاین ، ابراهیم عزیزی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه شنبه ۱۱ آذر) قوه مقننه، درجریان بررسی طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریمها در مخالفت با کلیات این طرح، گفت: در جلسات کمیسیون از زوایای مختلف این طرح مورد بررسی قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه این طرح میتواند تامین کننده نیاز ها باشد، ادامه داد: باید نمایندگان غنای این طرح را بیشتر کنند، ما باید تلاش کنیم که آخرین پایگاهها و امکانهای نفوذ دشمن را از آنها بگیریم، این طرح با همه خوبیهایش نیازمند تجدیدنظر در ماده ۶ است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: ماده ۶ این طرح نیازمند یک نگاه واقع بینانه مبتنی بر رویکرد انقلابی مجلس است؛ خبرهایی که ما داریم حاکی از این است که اگر ماده ۶ طرح مورد تصویب قرار بگیرد دشمن -که به هیچ وجه اجازه نداریم حتی یک روز به آن مهلت دهی از همین قدرت پیش بینی شده در طرح قصد حداکثر سوء استفاده را دارد.
وی عنوان کرد: حدود ۷ سال فرصت و مجال به دشمن دادیم و مهلتهایی که از ابعاد مختلف داده شد چه دستاوردی برای ما داشت و چه اتفاق مثبتی برای این ملت افتاد؟
عزیزی بیان کرد: تشدید تحریمهای فلج شده در همین ایام بود بیشترین فشار اقتصادی به کشور ما برای همین مجال و مهلتی بود که به دشمن دادیم، عدم صداقت آژانس در نظارت ها و گزارش هایی که داده حکایت از این میکند که تغذیه سرویسهای جاسوسی قطعاً یکی از اهداف دشمن است.
این عضو کیمسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باور ما این است که باید راه نفوذ را بست، یک روز مهلت دادن به دشمن در شان و شایستگی مجلس یازدهم نیست.
وی تغذیه سرویسهای جاسوسی، عدم صداقت آژانس، عدم تعهدات دولتهای طرف مذاکرهها را از جمله دلایلی خواند که به دشمن نمیتوان اعتماد کرد چرا که به هیچ کدام از تعهدات خود عمل نکردند.
عزیزی افزود: انفجار در تاسیسات هسته ای نطنز و ترور شهید فرخی زاده در همین ایام بود. ما به کجا میرویم؟ به دشمن مجال دادن در شأن و شایستگی هیچ کدام از ما نیست.
وی تصریح کرد: مفاد همه بندهای طرح به جز ماده ۶ خوب است، ماده ۶ را اصلاح کنیم و بدون دادن زمان به سرویس های جاسوسی و دشمنان پیام محکم و انقلابی مجلس را به همه جهانیان صادر کنیم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در خاتمه عنوان کرد: اصرار ما این است که بر مبنای رویکرد واقع بینانه بدون ملاحظات برخورد کنیم و دقت داشته باشیم که امروز با اصلاح ماده ۶ و جایگزین کردن پیشنهاداتی که دارند، طرح را به تصویب برسانیم.