به گزارش افق انلاین به نقل از اسپوتنیک، مقاله مربوطه در مجله Clinical Infective Diseases منتشر شده است.
مقامات چین اولین بار در ۳۱ دسامبر ۲۰۱۹ از موارد مرموز ابتلا به ذات الریه در شهر ووهان این کشور خبر دادند که بعد از مدتی معلوم شد علت آن نوع جدید ویروس کرونا بوده است. در آمریکا، اولین مورد تایید شده ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در ۲۰ ژانویه سال ۲۰۲۰، در یکی از ساکنان ایالت واشنگتن مشاهده که بتازگی از چین وارد آمریکا شده بود.
محققان مرکز کنترل و پیشگیری بیماری های ایالات متحده (CDC) بیش از ۷۰۰۰ نمونه خون اهدا شده توسط صلیب سرخ آمریکا را در ۹ ایالت بین ۱۳ دسامبر ۲۰۱۹ و ۱۷ ژانویه ۲۰۲۰ تجزیه و تحلیل کردند.
از این تعداد، ۱۰۶ نمونه از نظر آنتی بادی علیه ویروس کرونا مثبت بودند: ۳۹ مورد در کالیفرنیا، و ۶۷ مورد در هر کدام از ایالت های کنتیکت، آیووا، ماساچوست، میشیگان، رود آیلند و ویسکانسین.
نویسندگان مقاله فوق آزمایشات دیگری را انجام دادند تا واکنش متقابل آنتی بادی ها به ویروس های دیگر را حذف کنند و دریافتند که آنتی بادی های شناسایی شده مخصوص نوع جدید ویروس کرونا (SARS-CoV-2) هستند. دانشمندان می گویند حتی با در نظر گرفتن آزمایش های مثبت کاذب احتمالی، می توان گفت که ابتدای ماه دسامبر ویروس در ایالات متحده بود.
تسنیم/نویسندگان مقاله می نویسند: “نتایج نشان می دهد کووید ۱۹ ممکن است زودتر از آنچه تصور می شد و تا دسامبر ۲۰۱۹ به ایالات متحده رسیده باشد.”
یادآور می شود مطالعات گذشته نگر قبلی در فرانسه و ایتالیا نیز آنتی بادی علیه SARS-CoV-2 را در نمونه های خون جمع آوری شده از ساکنان این کشورها در اوایل دسامبر ۲۰۱۹ پیدا کرد.