2

رسانه عبری: بیش از جنگ چند جبهه‌ای، نگران چند دستگی هستیم

  • کد خبر : 406816
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۹

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه یدیعوت آحارانوت در یادداشتی نسبت به گسست اجتماعی در جامعه اصولا شکننده رژیم صهیونیستی هشدار داد. در این یادداشت آمده است، اکتبر ۲۰۲۴ اولین سالگرد (عملیات طوفان الاقصی) را پشت سر می‌گذاریم، در حالی که اسرائیل عملیاتی را در چند جبهه همزمان در حال انجام دارد و جنگ […]

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه یدیعوت آحارانوت در یادداشتی نسبت به گسست اجتماعی در جامعه اصولا شکننده رژیم صهیونیستی هشدار داد.

در این یادداشت آمده است، اکتبر ۲۰۲۴ اولین سالگرد (عملیات طوفان الاقصی) را پشت سر می‌گذاریم، در حالی که اسرائیل عملیاتی را در چند جبهه همزمان در حال انجام دارد و جنگ در غزه و لبنان به شکل بالفعل در جریان بوده و حملات هماهنگ شده‌ای هم از سوی ایران کشوری که در آستانه هسته‌ای قرار دارد با ایران، عراق و سوریه برای انجام حملات علیه اسرائیل در حال انجام هستند.

با این حال باید گفت آنچه که بیش این موارد اسرائیل را تهدید می‌کند و برای اکثریت آحاد جامعه اسرائیل هم واضح و شفاف است، خطر چند دستگی و قطب بندی در داخل آن است، شرایطی که به نفرت متقابل تبدیل شده است.

نویسنده این یادداشت در ادامه آورده است، براساس تحقیقی که نمرود نیر دانشمند علم روانشناسی و تیم دانشگاهی همراهش در جامعه آمواری حدود ۳ هزار نفره انجام داده، از آنها پرسید که مهم‌‌ترین تهدید اسرائیل چه می‌تواند باشد، ـ آیا این تهدید داخلی است یا خارجی ـ که ۶۲ درصد از اسرائیلی‌ها یعنی حدود دو سوم از آنها تاکید کردند که خطر داخلی بزرگترین تهدید برای اسرائیل محسوب می‌شود.

در ادامه این نوشتار آمده است: بعد از گذشت یک سال از جنگ امروز اسرائیلی‌ها خوب می‌دانند که تا به حال به این سطح از چند دستگی نرسیده بودند به نحوی که در اکتبر ۲۰۲۳ (بعد از عملیات ۷ اکتبر) ۷۷ درصد از جامعه اسرائیل اعلام کرده بودند که جنگ جامعه را متحد تر کرده است اما در اکتبر ۲۰۲۴ یعنی یک سال بعد از آن فقط ۴۰ درصد در پاسخ به این پرسش گفتند که جنگ اسرائیل را متحدتر کرده است و این به معنای فرپاشی کامل است.

همچنین طی یک سال نسبت افرادی که اعلام کردند چند دستگی جامعه اسرائیل در نتیجه جنگ عمیق تر شده است از ۱۲ درصد در سال گذشته به ۴۰ درصد در اکتبر ۲۰۲۴ رسید.

آحارانوت در ادامه آورده است، یکی از دلایل این قطب بندی‌ها به شکل جامعه اسرائیل مرتبط است که اکثر آن دچار دو قطبی‌‌هایی حزبی و نژادی است، به طور مثال دو قطبی یهودی عربی یا دو قطبی دینی و سکولاریستی از نمادهای آن محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=406816

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]