شکی نیست اراده نظام براین استوار است که انتخابات سال ۹۲ با مشارکت گسترده مردم برگزار شود. مبتنی بر این اراده طبیعی است که انتخابات آینده باید یک انتخابات رقابتی، سالم وآزاد باشد.
یک انتخابات در چه حالتی رقابتی، سالم وآزاد است؟ انتخاباتی رقابتی است که همه کسانی که صلاحیت علمی و عملی و شرایط قانونی برای حضور در رقابتها را دارند پای درعرصه رقابت بگذارند.
انتخاباتی سالم است که انتخاب کنندگان و انتخاب شوندگان در کادر قوانین انتخاباتی عمل کنند و ادبیات گفتگو ورقابت مبتنی بر خردورزی ، قانونمداری اخلاق و رعایت حقوق مردم و رقبا باشد. انتخاباتی آزاد است که مصون از اعمال قدرت کسانی باشد که میخواهند منافع خود را به منافع و مصالح ملی ترجیح دهند و در کار جمهوریت نظام اخلال کنند.
انتخاباتی آزاد است که متضمن امنیت و رفاه و آسایش مردم باشد. انتخاباتی آزاد است که از مداخله بیگانگان و حمایت آنها از ضلع یا اضلاعی از رقابت برحذر و مصون باشد.
انتخاباتی آزاد است که رای اکثریت مورد احترام قرار گیرد و طرفین رقابت به نتایج آرا- هر چه باشد- ملتزم باشند. انتخاباتی آزاد است که مردم و رقبا آزادانه با رعایت ادب و اخلاق نقد عملکرد گذشته را داشته باشند و برای دور آینده مطالبات خود را از نامزدها مطرح کنند.
متاسفانه تفسیر غلطی از انتخابات آزاد وجود دارد که رسانههای اهریمنی غرب بویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی آن را القا میکنند و آن اینکه انتخاباتی آزاد است که رسانههای دشمن بتوانند به راحتی از نامزدی علیه نامزد یا نامزدهای دیگر حمایت کنند. این حمایت هم مالی باشد و هم معنوی. به عبارت دیگر انتخاباتی آزاد است که فردی که انتخاب میشود منافع غرب را تضمین کند و کاری به منافع و مصالح ملی نداشته باشد.
مبتنی براین تفسیر ، سرویسهای سیا، پنتاگون و موساد با همکاری دیگر سرویسهای غربی انقلابهای مخملی را درکشورهای هدف، ساماندهی و مدیریت میکنند.
آنچه در انتخابات سال ۸۸ از دل رقابتهای سالم ، آزاد و قانونی به سمت فتنهگری میل کرد وجود همین تفسیر وعملیاتی کردن آن بود.
تبلیغات رسانهای یک ضلع رقابت به این اکتفا نکرد که مورد حمایت رسانهای غرب قرار گیرد، بلکه بیپروا و با رسوایی کادرهای تبلیغاتی خود را به آمریکا ، انگلیس و فرانسه فرستاد تا از بلندگوهای امپریالیسم رسانهای مستقیم و نه با واسطه با مردم سخن بگویند. وزیر ارشاد دولت اصلاحات ستاره برنامههای بی بی سی فارسی شد انبوه کسانی که در روزنامههای دوران اصلاحات قلم میزدند بهطور آشکار از رادیو فردا و سایر رادیوهای خارجی علیه ملت سخن گفتند و به استخدام رسمی نهادهای امپریالیسم خبری درآمدند و ننگ پناهندگی به دشمن را پذیرفتند. از نویسنده گرفته تا رقاص و خواننده ، از فیلسوف ومتکلم گرفته تا جامعهشناس و متخصص در علوم سیاسی را بار زدند و به غرب بردند و خطی ترسیم کردند به قول خودشان از گوگوش تا سروش همه را سوار یک خط کردند تا یک انتخابات آزاد برگزار کنند! وقتی مردم دست اینها را خواندند و دیدند استقلال و شرف و عزت ملت را به حراج گذاشتند از برخی نامزدها که میخواستند از این رانت تبلیغاتی استفاده کنند فاصله گرفتند.
نتیجه انتخابات معلوم بود چون تفسیر مردم از انتخابات آزاد با آنها متفاوت بود. لذا نامزد اصلی که مورد حمایت بیگانگان بود با آنکه سوابق خوبی در انقلاب داشت با فاصله بسیار زیادی شکست خورد.
شکست آنها تازه آغاز کار بود. آنها باید سرسپردگی به بیگانگان را در فاز دوم تفسیر انتخابات آزاد که مهمتر از فاز اول بود عملیاتی میکردند . لذا دستور شورش خیابانی صادر شد . شورشی که نه نتایج انتخابات بلکه همه آرمانها و اهداف نظام را هدف قرار داده بود آنها در تاخت و تاز علیه آرمانها و اهداف انقلاب و مردم به امام ، شهدا و ایثارگران انقلاب رحم نکردند و با عبور از آنها و حتی اهانت به شعائر الهی و اسلامی کربلا و عاشورا هجوم آوردند و در روز عاشورای۸۸ فضاحتی بار آوردند که هیچ عقل سلیمی آن را بر نمیتابد. آنها حتی باقیمانده هواداران خود را در این شرارت آزردند و از خود جدا کردند. هرچه مقام معظم رهبری و نخبگان و دلسوزان جامعه به آنها نصیحت میکردند که به رای ملت ملتزم باشید، ننگ حمایت اجنبی را نپذیرید و از آن فاصله بگیرید، حریم اعتقادات ، آرمانها واهداف ملت را رعایت کنید، هیچ گوش شنوایی نبود آنها همه عقلانیت ، هوش وگوش خود را به اجانب و بیگانگان فروخته بودند و چیزی نداشتند که بهواسطه آن از این مهلکه نجات یابند.
اکنون همانها امروز جمعشدهاند و میخواهند یک تجربه شکست خورده را دوبار بیازمایند، تا راهی باشد به بازخوانی فتنه جدید و باز تولید آشوب جدید.
مردم قطعا به آنها این فرصت را نخواهند داد. نهادهای نظارتی نظام هم در پاسخ به مطالبات مردم نباید اجازه دهند کسانی که در انتخابات گذشته مرتکب گناه وطن فروشی شدند دوباره به بهانه ” انتخابات آزاد” به صحنه برگردند و دسیسهها و توطئهها و نیرنگهای غرب در ایران را باز تولید کنند.
مردم انتظار دارند شورای نگهبان روی مفهوم رجال مذهبی و سیاسی و نیز شرایط حسن سابقه ، تقوی، تدین و اعتقاد به مبانی جمهوری اسلامی و مذهب رسمی کشور در بررسی صلاحیت نامزدها تکیه کند و کسانی که دین خود را به دنیای غارتگران غربی فروختهاند،اجازه ورود به عرصه رقابتها را پیدا نکنند. شورای نگهبان قبل از اینکه نگاهبان اسلامیت نظام باشد، نگاهبان جمهوریت نظام نیز هست و باید این نگاهبانی را از طریق نظارت درست( قبل از انتخابات – حین انتخابات و حتی بعد از انتخابات) اعمال کند.
پرچم ” رقابت آزاد” در انتخابات آینده
خبرهایی از اتاق اهل فتنه میرسد مبنی بر اینکه آنها قرار است از پرچم ” رقابت آزاد” در انتخابات آینده بهعنوان ” پیراهن عثمان” استفاده کنند.