0

تشریح اقدامات صندوق هنر در سال ۱۴۰۴

  • کد خبر : 440066
  • ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۲:۰۸

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سیدمجید پوراحمدی با تبریک فرارسیدن سال نو و آرزوی قبولی طاعات و عبادات هموطنان، به تشریح اقدامات این صندوق در سال ۱۴۰۳ پرداخت و اظهار کرد: خوشبختانه در این سال، شاهد رشد چشمگیر در تمامی شاخص‌های حمایتی بوده‌ایم و خدمات جدیدی به سبد حمایتی این مجموعه اضافه شد. بزرگ‌ترین […]

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سیدمجید پوراحمدی با تبریک فرارسیدن سال نو و آرزوی قبولی طاعات و عبادات هموطنان، به تشریح اقدامات این صندوق در سال ۱۴۰۳ پرداخت و اظهار کرد: خوشبختانه در این سال، شاهد رشد چشمگیر در تمامی شاخص‌های حمایتی بوده‌ایم و خدمات جدیدی به سبد حمایتی این مجموعه اضافه شد. بزرگ‌ترین دستاورد صندوق در سال گذشته، جلب اعتماد اهالی فرهنگ و هنر و ایجاد امنیت خاطر برای فعالان این حوزه بود.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر افزود: در سال ۱۴۰۳، مبلغ ۷۴۶ میلیارد و ۶۶۰ میلیون تومان به عنوان انواع کمک‌های حمایتی به اعضای صندوق اعتباری هنر پرداخت شد. صندوق اعتباری هنر همواره در تلاش است تا با طراحی و اجرای طرح‌های جدید، خدمات خود را به جامعه فرهنگ و هنر توسعه دهد. در حال حاضر این صندوق ۴۰ طرح در سه حوزه حمایتی، خدماتی و توانمندسازی به اهالی فرهنگ و هنر ارائه می‌دهد که این طرح‌ها یا به صورت کمک‌های نقدی به طور مستقیم به حساب اعضا واریز می‌شود و یا در قالب یارانه‌ها تخصیص می‌یابد.

وی در ادامه گفت: در سال ۱۴۰۳، شش هزار و ۳۵۹ نفر از فعالان فرهنگی، هنری و قرآنی به عضویت صندوق درآمدند و تعداد اعضای صندوق به بیش از ۱۰۰ هزار نفر رسید. همچنین، بیش از ۱۰ هزار پرونده عضویت در ۹ استان در قالب طرح بهبود بررسی و تعیین تکلیف شد.

مشاور وزیر فرهنگ، یکی از دستاوردهای صندوق در حوزه بیمه را معرفی چهار هزار و ۴۶۳ نفر از فعالان فرهنگی، هنری و قرآنی به سازمان تأمین اجتماعی دانست و افزود: با این اقدام، تعداد افراد تحت پوشش بیمه صندوق به بیش از ۶۴ هزار نفر رسید. همچنین، صندوق اعتباری هنر در سال ۱۴۰۳، معادل ۳۸۰ میلیارد تومان به سازمان تأمین اجتماعی بابت سهم صندوق از حق بیمه سالانه اعضا پرداخت کرد.

پوراحمدی یکی از اقدامات برجسته صندوق در حوزه بیمه را برخط شدن درخواست‌های بیمه تأمین اجتماعی اعضای صندوق دانست و گفت: از تیرماه، متقاضیان برقراری بیمه تأمین اجتماعی می‌توانند درخواست خود را از طریق پیام‌رسان صندوق هنر بدون نیاز به مراجعه حضوری ارائه دهند. تا پایان سال ۱۴۰۳، بیش از ۸ هزار معرفی‌نامه آنلاین از این طریق صادر شد.

وی همچنین از اختصاص عنوان ویژه بیمه فرهنگ و هنر برای بیمه اعضای صندوق خبر داد و افزود: با پیگیری صندوق و موافقت سازمان تأمین اجتماعی، عنوان ویژه بیمه فرهنگ و هنر برای اعضای صندوق اعتباری هنر در سال ۱۴۰۳ اعمال شد و سوابق بیمه تأمین اجتماعی تمامی اعضای این صندوق از عنوان نویسندگان به بیمه اصحاب فرهنگ و هنر ارتقاء یافت.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در خصوص رفع مشکل هم‌پوشانی بیمه اصحاب فرهنگ و هنر نیز گفت: در سال ۱۴۰۳، با پیگیری‌های صندوق، مشکل استفاده همزمان بیمه فرهنگ و هنر و بیمه اجباری سازمان تأمین اجتماعی برطرف شد و بیمه‌شدگان می‌توانند همزمان با داشتن بیمه فرهنگ و هنر، نسبت به ارسال لیست بیمه اجباری توسط کارفرمای خود اقدام کنند.

پوراحمدی از ثبت‌نام بیش از ۴۸ هزار نفر از اصحاب فرهنگ و هنر برای خدمات بیمه تکمیلی خبر داد و تصریح کرد: یکی از نتایج مهم در قرارداد با شرکت بیمه‌گر، افزایش تعهدات درمانی نسبت به سال‌های گذشته بود. صندوق در سال ۱۴۰۳، بین ۴۶ تا ۷۱ درصد از هزینه بیمه تکمیلی اعضای ثبت‌نام‌شده را پرداخت کرد که مجموعاً حمایت مالی صندوق برای خدمات بیمه درمان تکمیلی اصحاب فرهنگ و هنر بالغ بر ۱۴۲ میلیارد تومان بوده است.

وی در خصوص حمایت از پیشکسوتان عرصه فرهنگ و هنر گفت: هنرمندان پیشکسوت، سرمایه اجتماعی کشور هستند و نقش بی‌بدیلی در پویایی جریان فرهنگی و هنری ایفا می‌کنند. صندوق اعتباری هنر با ارائه خدمات ویژه و تسهیلات درمانی و معیشتی، تلاش می‌کند مأمن پیشکسوتان باشد. در سال ۱۴۰۳، ۶۸۱ نفر از هنرمندان دارای نشان درجه یک هنری در قالب طرح تکریم مقرری ماهانه دریافت کردند و ۲ هزار و ۷۱۱ نفر تحت پوشش طرح سلوا قرار گرفتند.

وی افزود: ثبت‌نام رایگان بیمه تکمیلی برای هنرمندان درجه یک هنری ۶۰ سال به بالا و همسران آن‌ها یکی از برنامه‌های حمایتی صندوق است. در سال ۱۴۰۳، هزینه ثبت‌نام بیمه تکمیلی ۹۱۹ نفر از هنرمندان درجه یک هنری ۶۰ سال به بالا و همسران آن‌ها در قالب طرح آرا پرداخت شد.

پوراحمدی اعطای تسهیلات مالی را یکی از پرتقاضاترین خدمات صندوق دانست و افزود: در سال ۱۴۰۳، صندوق ۲۰۴ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه ضروری، معیشتی، بلاعوض، خرید کالا و کسب و کار به اعضای تحت پوشش خود پرداخت کرد.

وی همچنین به دیدارهای خود با هنرمندان در سراسر کشور اشاره کرد و افزود: در سال ۱۴۰۳، با بسیاری از صاحبان ذوق و هنر در شهرهای مختلف دیدار داشتیم و در راستای قدرشناسی و ارج‌نهادن به هنرمندان، مراسم تجلیل از پیشکسوتان در استان‌های لرستان، سمنان و شهرستان شاهرود برگزار شد.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر از حمایت صندوق از برگزاری رویدادهای فرهنگی و هنری نیز سخن گفت و افزود: صندوق اعتباری هنر به عنوان پشتیبان اهالی فرهنگ و هنر، در روند برگزاری فعالیت‌های فرهنگی و هنری مشارکت داشته و شرایط را برای بروز خلاقیت و استعدادهای اعضا فراهم کرده است. در سال ۱۴۰۳، فرهنگسرای نیاوران میزبان بیش از ۲۰۰ گروه هنری در رشته‌های مختلف بود و ۲۷۷ روز از نگارخانه‌های این فرهنگسرا برای برگزاری رویدادهای تجسمی استفاده شد.

وی همچنین تصریح کرد: فرهنگسرای نیاوران در سال ۱۴۰۳، میزبان ۱۳۷ رویداد در حوزه موسیقی و ۲۲ گروه نمایشی در شاخه‌های مختلف بود. همچنین این فرهنگسرا به عنوان یکی از مراکز اصلی موسیقی ویژه بانوان، مورد توجه گروه‌های فعال این حوزه قرار گرفت.

پوراحمدی در پایان به توسعه خدمات غیرحضوری اشاره کرد و گفت: از شهریور ۱۴۰۳، تمامی خدمات صندوق به صورت برخط و بدون نیاز به مراجعه حضوری ارائه می‌شود. تاکنون بیش از یک میلیون و صد هزار خدمت الکترونیک از طریق ۱۱ سامانه اطلاعاتی صندوق به اعضای تحت پوشش ارائه شده است.

وی در خصوص سیاست‌های اقتصادی صندوق اعتباری هنر نیز افزود: از جمله اهداف صندوق، تبدیل آن به مجموعه‌ای اقتصادی و مولد است. پروژه‌هایی مانند قاب هنر، برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های کوتاه‌مدت، نمایش و فروش آثار هنری، مشاوره کسب و کار به تولیدکنندگان و حمایت از رویدادهای فرهنگی، در راستای سودآور کردن تلاش‌های فعالان فرهنگی و هنری کشور اجرا می‌شود.

پوراحمدی در پایان تأکید کرد: تمام تلاش ما خدمت به جامعه فرهنگ و هنر است و امیدواریم در سال ۱۴۰۴ با گسترش فعالیت‌ها، گام‌های استوارتر و شتاب‌زده‌تری در راستای تحقق اهداف صندوق برداریم.

انتهای پیام/

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=440066

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]