0

پیش‌بینی ابررایانه اُپتا از سرنوشت فصل جدید لالیگا

  • کد خبر : 454860
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۱

افق نیوز؛ به گزارش خبرگزاری تسنیم، در آستانه شروع فصل جدید لالیگای اسپانیا، مؤسسه آماری اُپتا داده‌هایی درباره آخرین وضعیت و عملکرد تیم‌های این لیگ را به ابررایانه خود داد و از آن خواسته که سرنوشت این فصل از رقابت‌ها را پیش‌بینی کند. این‌طور که از شواهد و قراین پیداست، این فصل لالیگا مثلثی از […]

افق نیوز؛

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در آستانه شروع فصل جدید لالیگای اسپانیا، مؤسسه آماری اُپتا داده‌هایی درباره آخرین وضعیت و عملکرد تیم‌های این لیگ را به ابررایانه خود داد و از آن خواسته که سرنوشت این فصل از رقابت‌ها را پیش‌بینی کند.

این‌طور که از شواهد و قراین پیداست، این فصل لالیگا مثلثی از مدعیان خواهد داشت که شامل رئال مادرید، بارسلونا و اتلتیکومادرید است. فصل گذشته اتلتیکومادرید از رقیب همشهری خود و کاتالان‌ها جا ماند و نتوانست برای آنها دردسر چندان زیادی ایجاد کند. رئال مادرید هم اگرچه تا اواسط نیم فصل دوم شانه به شانه بارسلونا پیش رفت؛ در نهایت نتوانست مانع بیست‌و‌هشتمین قهرمانی رقیب کاتالان شود.

امسال با خریدهایی که تیم‌های مادریدی داشته‌اند و نمایش‌هایی که در اردوی‌های پیش فصل‌شان ارائه کرده‌اند، می‌توان حدس زد که کار بارسلونا برای ثبت بیست‌و‌نهمین قهرمانی‌اش بسیار سخت‌تر از فصل گذشته خواهد بود. با این حال بر اساس پیش‌بینی ابررایانه مؤسسه اُپتا که با استناد به نتایج بیش از ۱۰ هزار شبیه‌سازی صورت گرفته، بارسلونا با ۴۶.۶ درصد شانس قهرمانی، همچنان بیشترین شانس را برای فتح لالیگا دارد آن هم با میانگین ۸۱.۶ امتیاز. در همین حال احتمال نایب قهرمانی شاگردان هانسی فلیک ۲۶.۴ درصد برآورد شده در حالی که احتمال سوم شدن‌شان به ۱۳.۶ درصد کاهش پیدا می‌کند.

پس از بارسلونا، رئال مادرید دومین تیم دارای بیشترین شانس قهرمانی شناخته شده و دلیل اصلی آن هزینه بالغ بر ۱۸۰ میلیون یورویی بوده که این تیم برای تقویت ترکیب خود به خصوص در خط دفاعی انجام داده است. طبق برآورد هوش مصنوعی ابررایانه اُپتا، احتمال قهرمانی رئال مادرید ۳۲.۱ درصد است، حال آنکه احتمال نایب قهرمانی آن ۷۸.۴ درصد است.

پیش‌بینی ابررایانه اُپتا درباره تیم سوم فصل آینده لالیگا اتفاقی است که دقیقاً فصل گذشته رخ داد و به این ترتیب اتلتیکومادرید به عنوان محتمل‌ترین گزینه برای به پایان رساندن فصل در رده سوم شناخته شده است. بر این اساس شانس شاگردان دیه‌گو سیمئونه برای سوم شدن ۲۱.۳ درصد است و احتمال قهرمانی‌شان تنها ۱۱.۷ درصد تخمین زده شده است.

در همین حال طبق پیش‌بینی صورت گرفته از وضعیت نهایی لالیگا در فصل ۲۶-۲۰۲۵، تیم‌های ویارئال و اتلتیک بیلبائو مدعیان اصلی کسب چهارمین سهمیه اسپانیا در لیگ قهرمانان خواهند بود و بین این دو هم زیردریایی زرد نسبت به تیم باسکی شانس بیشتری دارد (۱۳.۶ درصد به ۱۳.۲ درصد). رئال بتیس تیمی خواهد بود که از لالیگا سهمیه لیگ اروپا خواهد گرفت و اوساسونا هم به لیگ کنفرانس خواهد رفت.

انتهای پیام/

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=454860

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]