0

طلسمِ سپاهان بالاخره شکست؛ پرسپولیس الکلاسیکو را برد/ سرخ‌ها نیازمند این پیام بودند

  • کد خبر : 455911
  • ۰۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۶:۴۵

افق نیوز؛ به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در حساس‌ترین دیدار هفته دوم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور تیم‌های سپاهان و پرسپولیس از ساعت ۱۹:۳۰ امروز (دوشنبه) در ورزشگاه نقش جهان اصفهان به مصاف یکدیگر رفتند که این مسابقه با پیروزی یک بر صفر شاگردان وحید هاشمیان به پایان رسید. در بیشتر دقایق این […]

افق نیوز؛

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در حساس‌ترین دیدار هفته دوم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور تیم‌های سپاهان و پرسپولیس از ساعت ۱۹:۳۰ امروز (دوشنبه) در ورزشگاه نقش جهان اصفهان به مصاف یکدیگر رفتند که این مسابقه با پیروزی یک بر صفر شاگردان وحید هاشمیان به پایان رسید.

در بیشتر دقایق این بازی توپ و میدان در دستان سپاهانِ میزبان بود، اما درخشش پیام نیازمند و بی‌دقتی مهاجمان سپاهان باعث شد تا این تیم نتواند دروازه پرسپولیس را باز کند و در سوی مقابل سرخپوشان تهرانی از تک موقعیت خود در نیمه اول این بازی استفاده کردند و علی علیپور در دقیقه ۴۴ روی پاس در عمق عالیشاه توانست با یک ضربه دقیق دروازه سیدحسین حسینی را باز کند.

در نیمه دوم سپاهان با میل تهاجمی بیشتر بازی کرد، اما حملات این تیم شدت و حدت نیمه اول را نداشت. در مقابل تیم میهمان چند بار روی ضدحملات بیفوما، اورونوف و محمدی صاحب موقعیت شد. در جنجالی‌ترین اتفاق این مسابقه، در دقیقه ۸۷ یک صحنه مشکوک داخل محوطه جریمه پرسپولیس رخ داد که پیام حیدری و کمک داوران ویدیویی مسابقه اعتقادی به پنالتی نداشتند و در ادامه همین صحنه در سوی مقابل آریا یوسفی مدافع سپاهان، رضا شکاری تازه وارد را داخل محوطه سپاهان سرنگون کرد که داور در این صحنه هم اعلام پنالتی نکرد.

وحید هاشمیان با این پیروزی، اولین برد خود در قامت سرمربیگری پرسپولیس را جشن گرفت و سرخپوشان نیز پس از بیش از ۹۰۰ روز موفق شدند سپاهان را شکست دهند. آخرین برد پرسپولیس در لیگ برتر مقابل سپاهان به فصل بیست‌و‌یکم بازمی‌گشت.

ترکیب سپاهان اصفهان: سیدحسین حسینی، محمد دانشگر، هادی محمدی، آریا یوسفی، میلاد زکی‌پور، احسان حاج‌صفی (۷۹ – عارف حاجی عیدی)، امید نورافکن، آرش رضاوند، جواد آقایی‌پور (۷۱ – ایوان سانچز)، محمد عسگری (۷۱ – انزو کریولی) و کاوه رضایی (۹۰ – امین حزباوی).

ترکیب پرسپولیس: پیام نیازمند، محمدحسین کنعانی‌زادگان، حسین ابرقویی، سهیل صحرایی، فرشاد احمدزاده (۷۲ – میلاد محمدی)، میلاد سرلک (۸۵ – رضا شکاری)، مارکو باکیچ، محمد خدابنده‌لو، محمدامین کاظمیان (۷۲ – تیوی بیفوما)، امید عالیشاه (۶۰ – سروش رفیعی) و علی علیپور (۸۵ – اوستون ارونوف).

داور: پیام حیدری
کارت زرد: محمد عسگری و احسان حاج صفی از سپاهان و مارکو باکیچ، پیام نیازمند و علی علیپور از پرسپولیس
اخراج: محمد دانشگر دقیقه ۱۱+۱۰۰ از سپاهان

 

.

 

انتهای پیام/
 

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=455911

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]