5

آثار مثبت نارگیل در تقویت توانمندی‌های ذهنی انسان

  • کد خبر : 46810
  • ۲۶ آبان ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۸

نارگیل همچنین توانمندی خاص خود در تعامل و رفتار مثل ارتباط با دیگران را نشان داده است و یکی از انواع مواد غذایی مهم در مراحل مختلف رشد به ویژه سن نوجوانی است.

فارس: تحقیقات علمی جدید نشان می دهد که مصرف نارگیل تمرکز انسان را زیاد کرده و حافظه را تقویت می کند.

به گزارش خبرگزاری mena، تحقیقات جدید حاکی است: میوه درخت نارگیل از بهترین گیاهانی است که به تقویت توانمندی‌های ذهنی انسان کمک می کند.

خالد یوسف کارشناس چاقی و لاغری و عضو جمعیت چاقی آمریکا درباره فواید نارگیل گفت: تحقیقات انجام شده توانایی بالای نارگیل را در تقویت قدرت ذهنی نظیر قدرت حافظه و تمرکز و فعال سازی سلولهای مغزی بوی‍ژه بخش کسب و پردازش اطلاعات نشان داده است.

وی افزود: نارگیل همچنین توانمندی خاص خود در تعامل و رفتار مثل ارتباط با دیگران را نشان داده است و یکی از انواع مواد غذایی مهم در مراحل مختلف رشد به ویژه سن نوجوانی است.

نارگیل حاوی ویتامین‌های ب و ث‌ و کلسیم، آهن، فسفر، چربی، کربوهیدرات و پروتئین است و از جمله خواص دیگر آن این است که از تشکیل گواتر ساده پیشگیری می‌کند.

نارگیل دارای خاصیت تناسب اندام است و یبوست و هر نوع گاز ایجاد شده در معده را از بین می‌برد واز روغن نارگیل برای درمان زخم‌ها، بریدگی‌ها، سوختگی‌ها و نیز آفتاب سوختگی‌ استفاده می‌شود.

استفاده از روغن نارگیل بر روی پوست، برای کاهش چین و چروک‌های پوستی توصیه می ‌شود و این روغن برای تقویت مو نیز به کار می‌رود.

خوردن آب نارگیل نیز برای رفع مشکلات کلیه و مثانه موثر است.

فارس

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=46810

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]